ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
27 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Απόλλων: Δεν «σπάει»

Επέλεξε τον τρίτο στην… ιεραρχία «κόφτη»

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Μιας και τον Φάνο Κατελάρη τον υπολογίζει για κεντρικό αμυντικό και μόνο, ως δίδυμο με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ προτίμησε την τρίτη ιεραρχικά επιλογή του για τον ποδοσφαιριστή που καλύψει τη θέση «6» στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Δηλαδή αυτήν του ανασταλτικού χαφ.

Έχουμε και λέμε: 1) Ο Χάμπος Κυριάκου είναι εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού και θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη μακριά από την αγωνιστική δράση. 2) Ο Αρνό Ντζουμ που ήταν αμφίβολος τελικά έμεινε εκτός αποστολής όπως διαπιστώνεται από το φύλλο αγώνος και όχι από κάποια ενημέρωση από πλευράς Απόλλωνα τις προηγούμενες ημέρες. 3) Παρά να «σπάσει» το δίδυμο Κατελάρης - Ρομπέρζ στην «καρδιά» της οπισθοφυλακής και να προβεί σε κάποιων ειδών πειραματισμούς, ο Γερμανός τεχνικός προτίμησε την τρίτη ιεραρχικά επιλογή που είναι ο Σπόλιαριτς για την προαναφερθείσα θέση στο κέντρο.

Άλλωστε η εμπιστοσύνη του 52χρονου τεχνικού των κυανόλευκων στον νεαρό ανασταλτικό μέσο, διαπιστώνεται από το γεγονός πως σταδιακά του δίνει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στους αγώνες και δεν επέτρεψε το περασμένο Καλοκαίρι να παραχωρηθεί ως δανεικός, παρόλο που κάποιες ομάδες τον ζήτησαν. Κι αν σήμερα τα πάει καλά o 22χρονος μέσος, ο Απόλλωνας κερδίζει αυτομάτως ακόμη έναν «κόφτη» έτοιμο να συμβάλει στη φετινή προσπάθεια και ο ίδιος θα έχει τις πιθανότητες με το μέρος του να φοράει φανέλα βασικού και σε παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση