ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Δεν «κόλλησε» στον Λάρσον

Δουλεύει κι άλλες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Η περίπτωση του Ντάνιελ Λάρσον είχε τοποθετηθεί στην κορυφή της λίστας του Απόλλωνα, αναφορικά με την ενίσχυση για τα άκρα της επίθεσης και όχι μόνο, καθώς ο Σουηδός μπορεί να παίξει και σαν κρυφός κυνηγός.

Ο 33χρονος επιθετικός είναι ο διακαής πόθος των «κυανολεύκων» καθώς θεωρούν ότι μπορεί να κάνει στην διαφορά στο νέο Απόλλωνα που θα χτίσουν για την σεζόν που μας έρχεται.

Ο Απόλλωνας έχει κοινοποιήσει μία πρόταση στον Λάρσον, η οποία ήταν κοντά στις αρχικές οικονομικές του απαιτήσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να αποσπάσει ακόμα την υπογραφή του Σουηδού.

Ταυτόχρονα ο Άρης θέλει να τον κρατήσει και από την στιγμή που εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Europa League θα έχει περισσότερα έσοδα, άρα μπορεί να κάνει καλύτερη πρόταση στον Λάρσον.

Κάτι που έγινε και μάλιστα οι πληροφορίες που έρχονται από την Θεσσαλονίκη ότι ο Άρης έκανε πρόταση στον 33χρονο επιθετικό, η οποία μπορεί να ξεπεράσει τις 200 χιλιάδες ευρώ με τα μπόνους.

Πάνω, κάτω τα ποσά που δίνει και ο Απόλλωνας δηλαδή, με την μεγάλη διαφορά ότι η ομάδα της Λεμεσού δίνει αυτά τα λεφτά... καθαρά και τα μπόνους είναι επιπλέον. Άρα, θα έχουμε σίριαλ.

Συνεπώς, οι «κυανόλευκοι» δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και δουλεύουν τις εναλλακτικές λύσεις, διότι θέλουν να είναι έτοιμοι όταν προκύψει αρνητική εξέλιξη με Λάρσον.

Έχουν στα υπόψη τους αρκετούς παίκτες, αλλά θεωρούν ότι αν έρθουν «πακέτο» από την Θεσσαλονίκη Ντιγκινί-Λάρσον θα αλλάξουν την επίθεση της ομάδας και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση