ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Δεν είναι για να... ησυχάσει

Στο γήπεδο αρχίζει να πετάει... φωτιές, αλλά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς δεν λείπουν από την ομάδα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το ζητούμενο πήρε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ο Απόλλωνας, οποίος πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια, ενώ περιμένει και τις απώλειες που θα προκύψουν στο αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν θετική παρουσία στο γήπεδο και κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι αρχίζουν να συνέρχονται μετά την κακή περίοδο που πέρασαν.

Πέραν από τη νίκη και την εμφάνιση, στα θετικά ήταν τα δύο γκολ του Γκακπέ και έδειξε ότι προσαρμόστηκε στην ομάδα, αλλά δείχνει και τα στοιχεία που τον συνόδευαν. Είδε δίκτυα ο Ζελάγια, αλλά σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Περέιρα.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το γεγονός ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή κατάφερε να βρει ένα σχήμα και ένα σύστημα το οποίο βοηθά την ομάδα να επανέρχεται σιγά, σιγά, μέσα από τα κενά και τα προβλήματα που έχει.

Το 3-4-3 κάλυψε τα κενά στην άμυνα, έδωσε ξανά την επιθετικότητα της ομάδας και παιχνίδι με παιχνίδι ο Απόλλωνας θα παρουσιάζεται καλύτερος διότι οι παίκτες αφομοιώνουν αυτό το σχήμα.

Από την άλλη, ήρθαν και τα προβλήματα τραυματισμού τα οποία δεν αφήνουν την ομάδα να… ησυχάσει. Ενσούε, Γιαννιώτας και Αγκίρε έμειναν εκτός λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισαν.

Και για τους τρεις τα προβλήματα είναι μυϊκά και σήμερα θα περάσουν από MRI για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Για τον Αγκίρε είναι το πιο σοβαρό και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι θα μείνει για κάποιο διάστημα εκτός.

Για τους άλλους δύο δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά σήμερα θα μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις. Εάν προλαβαίνουν δηλαδή το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Για προλυπτικούς λόγους έγινε αλλαγή ο Γιούστε. Απλά, ένιωσε μία ενόχληση και δεν ήθελαν να ρισκάρουν στον Απόλλωνα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Κανείς δεν έχασε από μία μεγάλη πώληση στον χώρο του ποδοσφαίρου, εάν ξέρει να ξοδέψει σωστά τα λεφτά που παίρνει στα χέρια ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ