ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Βρήκαν την υγειά τους…

Σημαντικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Αρκετές μέρες προετοιμασίας έχει μπροστά του ο Απόλλωνας, καθώς το ντέρμπι με την Ανόρθωση έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Οπόταν, ο Γιάννης Πετράκης θα μπορεί να ετοιμάσει τα πλάνα του, όσο καλύτερα γίνεται ενόψει του καθοριστικού αγώνα.

Το ευχάριστο για τον Ελλαδίτη τεχνικό είναι το γεγονός ότι πέραν από τους τιμωρημένους Σακέτι και Μπένσοπ, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι για το μεγάλο ντέρμπι.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς θυμάστε όλοι την κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια με τους τραυματισμούς. Η συνεργασία του Γιάννη Πετράκη με την ιατρική ομάδα έχει φέρει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν ρισκάρει την συμμετοχή κανενός παίκτη όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, λειτούργησε θετικά στην εικόνα που παρουσιάζει αυτή την στιγμή το ιατρικό δελτίο.

Ακόμα και όταν επέστρεφε κάποιος παίκτης από τραυματισμό, έπαιρνε τον χρόνο του και μετά να μπει στην ομάδα. Με αυτό τον τρόπο, απέφευγε το ρίσκο για τυχόν υποτροπή.

Πλέον, με «λευκό» ιατρικό δελτίο θα έχει περισσότερες επιλογές στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, όπου θα κριθούν τα πάντα. Σίγουρα προβλήματα θα προκύψουν, αλλά πλέον μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση