ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Βρείτε το λάθος…

Δεν είμαι ειδικός και ούτε ξέρω τι ακριβώς φταίει

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μια «μαύρη» μέρα ήταν η χθεσινή για τον Απόλλωνα, στην μεγάλη πορεία που έχει καταγράψει στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια.

Η ήττα στην Ευρώπη είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα, αλλά να χάσεις με αυτό τον τρόπο από μία ομάδα που είναι ισοδύναμη, δεν το αποδέχεσαι εύκολα. Από τον πρώτο, μέχρι και τον τελευταίο ακόμα οπαδό της ομάδας.

Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση και να βρεις τους λόγους που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και αυτή την εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Η Λεχ Πόζναν διάβασε πολύ καλά τον Απόλλωνα και παίζοντας κάθετα κατάφερε να κάνει την δουλειά της. Και το δυσάρεστο για τους «κυανόλευκους» ήταν το γεγονός ότι δεν έβγαλαν αντίδραση και αφέθηκε στις ορέξεις των Πολωνών.

Είναι φανερό ότι αυτό το σχήμα και δεν μπορεί να λειτουργήσει απέναντι σε σοβαρές και γρήγορες ομάδες, που μπορούν να παίξουν κάθετα.
Βέβαια, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν δεν υπήρχαν οι απουσίες, διότι το γεγονός ότι ήταν εκτός οι Πέδρο, Γιούστε, «εγκλώβισε» τον Σωφρόνη σε αυτό το πλάνο, το οποίο είχε λειτουργήσει καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά, παιχνίδι, από παιχνίδι διαφέρει.

Το πρόβλημα είναι γιατί υπάρχουν αυτοί οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί. Δεν είμαι ειδικός και ούτε ξέρω τι ακριβώς φταίει. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα όμως είναι ότι με τόσους τραυματισμούς δεν μπορεί να ανταποκριθεί καμία ομάδα στον κόσμο.

Συνεπώς, από την στιγμή που έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες, θα πρέπει να βρουν άμεσα το λάθος, διότι είναι κρίμα για τους κόπους και τις προσπάθειες που κάνετε κάθε χρόνο.

Και δεν χρειάζεται πανικός. Σίγουρα πληγώνει ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, ωστόσο αν αξιολογηθούν σωστά τα δεδομένα η ομάδα μπορεί να φτάσει στον στόχο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X