ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Βούκασιν όπως Ουζόχο (vids)

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Σέρβου είναι ίδια με αυτήν για το σοκαριστικό τραυματισμό του Νιγηριανού πίσω στο 2019

Άσχημα τα νέα για τον Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, καθώς οι φόβοι όλων στον Απόλλωνα επιβεβαιώθηκαν, με τον τραυματισμό του να είναι πέρα για πέρα σοβαρός. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα έξι με οχτώ μήνες.

«Ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με σύνοδο ρήξη του έσω πλάγιου συνδέσμου και ρήξη του έξω μηνίσκου» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του Απόλλωνα, κι εκ των πραγμάτων πρόκειται για ένα απ’ τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς που μπορεί να υποστεί ένας ποδοσφαιριστής.

Ίδια ακριβώς ήταν η διάγνωση για τον Φράνσις Ουζόχο τον Οκτώβριο του 2019, ο οποίος χρειάστηκε πέραν τους ενός έτους για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και σχεδόν τρία για να βρει τον καλό του εαυτό. Εκ των πραγμάτων, ο τραυματισμός του Ουζόχο φαινόταν πολύ πιο σοβαρός, όμως η επίσημη τότε ανακοίνωση της Ομόνοιας ανέφερε:

«Ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου έχει υποστεί ο Φρανσίς Ουζόχο στο παιχνίδι της εθνικής Νιγηρίας με αντίπαλο τη Βραζιλία». 

Δυστυχώς για τον Βούκασιν Γιοβάνοβιτς ένας μεγάλος Γολγοθάς τώρα ξεκινά. Ο Σέρβος θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή και μεγάλη θέληση για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση