ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Βέλγιο «καλεί» Ουεντραόγκο

Έχει καταθεί πρόταση στην ομάδα της Λεμεσού για απόκτηση του ποδοσφαιριστή

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, όμως όπως φαίνεται οι κινήσεις που αφορούν τις ομάδες μας δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Η νεότερη εξέλιξη αφορά τον Απόλλωνα και τον 21χρονο Γάλλο αμυντικό του, Ντίλαν Ουεντραόγκο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόλλωνας έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από ομάδα του Βελγίου για απόκτηση του Ντίλαν, με το ποσό να φτάνει τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Οριστική απόφαση επί του θέματος δεν έχουν ακόμη πάρει στην ομάδα της Λεμεσού, κάτι ωστόσο που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Δεν αποκλείεται η αποψινή (22/08) ήττα από την Αϊντχόφεν με 3-0  και η τελική έκβαση των αναμετρήσεων (πρόκριση ή αποκλεισμός) να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει η ομάδα προγραμματισμού των γαλάζιων.

Διαφορετικά δεδομένα υπάρχουν με τη παρουσία του Απόλλωνα σε Ευρωπαϊκό όμιλο (επιπλέον αγώνες και ανάγκη για μεγαλύτερο ρόστερ), σε σχέση με τον περιορισμό που θα έχει στο Κυπριακό πρωτάθλημα, αν δεν ξεπεράσει το εμπόδιο των Ολλανδών.

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X