ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Αποτυχία... και πάλι

Δεν υπάρχουν απλές λέξεις για να περιγράψουν το κλίμα στην ομάδα

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Ο αναβρασμός και η αγανάκτηση στις τάξεις των οπαδών του Απόλλωνα, είναι χαρακτηρισμοί «μικροί» μπροστά στα συναισθήματα που αισθάνονται σε μία σεζόν όπου οι ίδιοι κι η ομάδα τους έμειναν με… δύο χείλη καμένα στο θέμα της προσπάθειας κατάκτησης του τίτλου. Συναισθήματα βαριά κι ασήκωτα περισσότερο και από τον χαμένο τίτλο του 2018.

Το τί επικρατεί στα Social Media μετά από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (2-2), αποτέλεσμα που στέρησε στην ομάδα τους το δικαίωμα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική και να χαθεί ο τίτλος μια και καλή, δεν περιγράφεται εύκολα με απλές λέξεις της καθημερινότητας.

Οι ώρες είναι δύσκολες στον Απόλλωνα, οι ευθύνες βαραίνουν τους πάντες και ειδικότερα τη διοίκηση Νίκου Κίρζη, με τα περισσότερα «πυρά» να στρέφονται προς σ’ αυτήν. Και είναι γνωστό πως στις επιτυχίες «σκεπάζονται» κάπως οι αδυναμίες και τα λάθη του παρελθόντος, όμως, στις αποτυχίες βγαίνουν ξανά στον… αφρό.

Οι οπαδοί της ομάδας της Λεμεσού ξεσπούν κατά παντός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η πίεση προς τους διοικούντες τον σύλλογο είναι έντονη και όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα.

Ακόμη κι αν ο προϋπολογισμός παρέμεινε υψηλός, ακόμη κι ξοδεύτηκαν βαρβάτα ποσά για ηχηρές μετεγγραφές, ακόμη κι αν αντικαταστάθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή με τον Γιάννη Πετράκη τον οποίο ο Απόλλωνας… άρπαξε από τον Ολυμπιακό, οι κυανόλευκοι έφτασαν στην πηγή μα έμειναν με τη δίψα. Έγιναν, όμως και λάθη στον σχεδιασμό το περασμένο Καλοκαίρι, αλλά και τον Ιανουάριο που πλήγωσαν τον Απόλλωνα.

Ο κόσμος έφτασε στα όρια του και η διοίκηση θα κληθεί να λογοδοτήσει πιθανόν μέσα στο επόμενο διάστημα όπου θα είναι κρίσιμο και καθοριστικό και θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Είναι άλλη μια αποτυχία, που θα χρειαστεί την κατάλληλη διαχείριση, ώστε να επιστρέψει δυνατός ο Απόλλων και να προσπαθήσει ξανά να φτάσει στην κορυφή.

Ο Πετράκης διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο στη Λεμεσιανή ομάδα φαίνεται να μην επιθυμούν την παραμονή του. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων οι οποίος θα γνωστοποιηθούν σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Θεοχάρους

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση