ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Αχ αυτό το «10» το καλό!

Μια συζήτηση που γίνεται πάντα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πόσες φορές έχετε ακούσει κόσμο που παρακολουθεί ποδόσφαιρο (καταλάβει, δε καταλάβει), ότι η ομάδα για να μπορεί να παίξει καλά, χρειάζεται το 10αρι της. Το επιτελικό της, που λέμε πιο σύγχρονα.

Η αλήθεια είναι ότι στον Απόλλωνα, κατά καιρούς, έχουν έρθει σπουδαίοι παίκτες, αλλά για χρόνια κυριαρχούσε η φυσιογνωμία του Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Στην νέα εποχή, παίκτης που μένει αξέχαστος είναι ο Καμέλ Μεριέμ

Οι πιο παλιοί θυμούνται τον Μπαρζόφ και η πρώτη γενιά Απολλωνιστών τον μεγάλο Πανίκο Κρυστάλλη. Στην νέα εποχή, παίκτης που μένει αξέχαστος είναι ο Καμέλ Μεριέμ, που είχαμε την χαρά και την τύχη να τον απολαύσουμε στα τελειώματα του.

Σίγουρα, αν κάτσουμε να θυμηθούμε τώρα, θα βρούμε πάρα πολλούς, αλλά δεν είναι αυτή η ουσία του ρεπορτάζ. Η ουσία είναι ότι ο Απόλλωνας το καλοκαίρι πιθανόν να ψάξει να βρει ένα τέτοιο παίκτη.

Διότι, μετά την αποχώρηση του Άλεξ Ντα Σίλβα, που ήταν το τελευταίο πραγματικό 10αρι που φόρεσε την φανέλα της ομάδας, δεν ήρθε κάποιος αυτή της ποιότητας.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο πάντα παίζει το οικονομικό κομμάτι και δεν ξέρουμε πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα, μετά που θα περάσει αυτή πανδημία που περνά όλος ο κόσμος.

Είναι δεδομένο ότι θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό και ο αθλητισμός, αφού θα επηρεαστεί και όλη η ανθρωπότητα. Πρώτα με το καλό να περάσει αυτό και πολλά θα λεχθούν μέχρι το καλοκαίρι.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X