ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Απόλλων: Αθόρυβος «πολεμιστής»

Μπορεί να μην έχει την αξία των προκατόχων του, Γκιέ Γκιέ, Μάγκλιτσα, Ζελάγια, αλλά έδειξε ότι έχει τα προσόντα

Τις εντυπώσεις στα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα έχει κερδίσει χωρίς αμφιβολία ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος έχει φτάσει τα 5 γκολ, σε 7 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά τον βολεύει καλύτερα να παίζει πίσω από τον σέντερ φορ, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Πέραν από τον Ντιγκινί, αθόρυβη δουλειά έχει κάνει ο Τσάρλισον Μπένσοπ, ο οποίος έφτασε τα 4 γκολ, σε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Συνολικά, έχει 6 γκολ, σε 10 αγώνες με αυτούς της Ευρώπης. Και μπορεί να μην είναι ο εντυπωσιακός επιθετικός και να μην έχει την αξία των προκατόχων του, Γκιέ Γκιέ, Μάγκλιτσα, Ζελάγια, αλλά έδειξε ότι έχει τα προσόντα για να βοηθήσει την ομάδα.

Είναι αυτό που λέμε… βαρετό φορ, που θέλει να του πάρεις την μπάλα στην περιοχή για να σκοράρει. Διότι, δεν δημιουργεί εύκολα, αλλά μπορεί να κρατήσει μπάλα και να στην σπάσει δεξιά και αριστερά για να αναπτυχθεί η ομάδα από τα άκρα.

Σε μία ομάδα χρειάζονται κι αυτοί οι παίκτες, διότι όταν το παιχνίδι πηγαίνει στην δύναμη και στις μονομαχίες, θα πρέπει να έχεις κάποιους «πολεμιστές» για να επιβιώσεις από την μάχη. Και ακόμη κι αν δεν σου… γεμίζει το μάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση