ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ασκήσεις επί χάρτου… στο κέντρο

Το ερωτηματικό που προκύπτει σχετικά με τον άξονα

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Σε πλήρη εγρήγορση ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι στη Λάρνακα κόντρα στην ΑΕΚ βρίσκονται στον Απόλλωνα. Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά τις επιστροφές των Πειμπέρνς, Φιλιώτη και Μαλεκκίδη, την ίδια ώρα που ως μοναδικός απόντας δίνεται ο τιμωρημένος Ρέθιο.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε ως βασικός στο ντεμπούτο του Κύπριου τεχνικού και παρότι θεωρείται δεδομένο πως ο Κολ (που έλειψε στο τελευταίο) θα πάρει τη θέση του, προκύπτουν ερωτηματικά όσον αφορά το πώς θα πλαισιωθεί ο Αργεντινός. Αυτό ως ένα βαθμό οφείλεται στο γεγονός πως δεν έχουμε καθαρή εικόνα για το πως προσεγγίζει τον εκάστοτε αγώνα (ντέρμπι ή όχι) ο νέος τεχνικός των «κυανολεύκων» και ως εκ τούτου υπάρχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κρατήσει το πλάνο που είχε με τον Ακρίτα. 

Σε περίπτωση λοιπόν που αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με τον ίδιο σχηματισμό (4-2-3-1) τότε τον πρώτο λόγο έχει ο Χάμπος Κυριάκου, με τον Ζράντι να αγωνίζεται εκ νέου ως «δεκάρι». Αν όμως επιλέξει να «γεμίσει» το κέντρο του, τότε πιθανότατα ο Λιβανέζος διεθνής είτε θα αγωνιστεί ως εξτρέμ, είτε θα μείνει στον πάγκο, με τον Ντανίλο Σπόλιαριτς να βρίσκεται στην ίδια ενδεκάδα με τους Κολ και Χάμπο.

Το πως θα παρατάξει τους ποδοσφαιριστές του στον άξονα ο Κωνσταντίνος Μακρίδης φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως το μεγαλύτερο ερωτηματικό, με τις απαντήσεις να αναμένεται όπως δοθούν βεβαίως μία περίπου ώρα πριν τη σέντρα του ντέρμπι. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση