ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ας είναι…

Οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να ανακάμψουν

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πήρε το ζητούμενο ο Απόλλωνας κόντρα στον Εθνικό Άχνας και πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Στην κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα, αυτό που χρειαζόταν περισσότερο ήταν ένα αποτέλεσμα.

Οτιδήποτε άλλο είναι δευτερεύον θέμα, αυτή την δεδομένη στιγμή και μετά τις τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, που έβγαλαν την ομάδα εκτός της διεκδίκησης του τίτλου.

Το 2-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, σε πρώτο αγώνα κυπέλλου και αυτό κρατάνε στον Απόλλωνα, αλλά και την ψυχολογική τόνωση που παίρνει η ομάδα μετά από αυτή τη νίκη.

Σίγουρα θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να αλλάξει η εικόνα ξανά της ομάδας, αλλά αυτό είναι ένα βήμα. Από ‘κει και πέρα, είναι θέμα του προπονητή και των παικτών για να ανατραπεί η κατάσταση.

Λέγαμε και χθες, ότι ο Απόλλωνας οφείλει να συνεχίσει τον δρόμο του και να κοιτάξει μπροστά, διότι υπάρχουν στόχοι να κυνηγήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Το κύπελλο είναι τίτλος και αυτό δεν αλλάζει. Ενώ και η έξοδος στην Ευρώπη είναι σημαντική για να συνεχίσει να λειτουργήσει σωστά η ομάδα στο οικονομικό κομμάτι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωφρόνης Αυγουστή επανάφερε το 4-2-3-1 και δεν αποκλείεται να βλέπουμε αυτό το σύστημα στην συνέχεια. Ένα πλάνο που μπορεί να σου δώσει καλύτερη λειτουργία επιθετικά και φάνηκε ότι ταιριάζει περισσότερο στον Απόλλωνα. Διότι, μπορείς να έχεις ανάπτυξη, τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα.

Είναι θετικό ότι σκόραρε ο Μπέντσοπ, καθώς δεν υπάρχει άλλος καθαρός επιθετικός στην ομάδα και με τα γκολ θα πάρει καλύτερη ψυχολογία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X