ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Από «εκτεθειμένος»… κερδισμένος

Η οικονομική ένεση του Ιανουαρίου που κανείς δεν περίμενε είναι γεγονός

Η πανδημία δεν λέει να σωπάσει, επηρεάζοντας τις ζωές όλων μας. Ο κορωνοϊός ήρθε και μπήκε για τα καλά στις ζωές μας. Η αβεβαιότητα και η αμφιβολία βρίσκονται στα ύψη καθώς κανένας δεν ξέρει το πότε θα έρθει η «επόμενη» μέρα, πόσο μάλλον όσο αφορά το πρωτάθλημα μας.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δεδομένων των αναλογιών, όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες θα έχουν απώλειες εσόδων. Πολλές μάλιστα από αυτές θα κινδυνέψουν με αφανισμό… και όχι δεν είναι υπερβολή.

Στα του Απόλλωνα τώρα, πάμε λίγο πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στον Ιανουάριο. Από το πουθενά «σκάει» η είδηση για ενδιαφέρον Σαουδικής ομάδας για τον Εμίλιο Ζελάγια, με το ποσό μάλιστα να ακουμπάει τις 450 χιλιάδες ευρώ.

Η διοίκηση του Νίκου Κίρζη βρίσκεται σε δίλημμα καθώς ναι μεν το ποσό είναι τεράστιο, με την δυνατότητα να κλείσουν πολλές «τρύπες» αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο. Μια απόφαση που έμοιαζε με δίκοπο μαχαίρι καθώς ο κόσμος της ομάδας ξεκίνησε να ρίχνει αιχμές στους ίδιους, αφού η περίπτωση Μάγκλιτσα στιγμάτισε τον κόσμο.

Η σημαντική διαφορά των δύο περιπτώσεων; Υπήρχε μπόλικος χρόνος ούτως ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Αργεντινού φορ… εν τέλει το όνομα αυτού, Τσάρλισον Μπένσοπ. Ο 30χρονος επιθετικός από το Κουρακάο τα πάει αρκετά καλά, σκόραρε τρεις φορές ενώ έχει χαρακτηριστικά παίκτη κουτιού. Η δύναμη που του προσφέρει ο σωματότυπος του τον κάνει να πλεονεκτεί σε πολλά man to man με αμυντικούς.

Στο θέμα μας, αυτή την στιγμή τα έσοδα από την πώληση του Ζελάγια κάνουν άπαντες στο Κολόσσι να είναι αισιόδοξοι για την συνέχεια. Σε μια εποχή που οι ομάδες μετρούν τις πληγές τους, ο Απόλλων έχει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του – κοντά στο μισό εκατομμύριο – χωρίς μάλιστα να εκτεθεί αγωνιστικά.

Η διοίκηση της ομάδας ρίσκαρε και κέρδισε σε αυτό το κομμάτι… Ίδωμεν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X