ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ούτε λεπτό για δάκρυα...

Η κατάκτηση του 4ου ο μοναδικός στόχος, πλέον

Η ήττα στη Λευκωσία και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου Κύπρου έφεραν πολύ μεγάλη γκρίνια και απογοήτευση στην οικογένεια του Απόλλωνα, όπως ήταν το φυσιολογικό.

Οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Γιάννη Πετράκη και η εμφανής έλλειψη συνοχής και διάρκειας στην απόδοσή της σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο για αυτό το αποτέλεσμα. Από την άλλη, όμως, οφείλουν όλοι να κοιτάξουν μπροστά για την επίτευξη του πολύ μεγάλου στόχου στο πρωτάθλημα. Σίγουρα ήταν ένα πισωγύρισμα, όμως δεν πρέπει να μείνουν σε αυτό. αφού χρόνος και χώρος για να το σκέφτονται και πολύ δεν υπάρχει.

Ο Απόλλωνας έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορία του τη φετινή σεζόν. Και πρώτος στη βαθμολογία βρίσκεται, αλλά και ποιοτικό ρόστερ διαθέτει. Αυτό θα εμπλουτιστεί αισθητά με τις προσθήκες των Μπίσεσβαρ και Μπίτνερ τις επόμενες μέρες, αλλά και με την σταδιακή επάνοδο των τραυματιών.

Ότι καλύτερο, λοιπόν, για τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και να κερδίσει το στοίχημα μέχρι τέλους. Η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου η νίκη με καλή εμφάνιση είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ότι έγινε έγινε στο ΓΣΠ, αφού πλέον ο στόχος και η πρόκληση ανοίγεται ορθάνοικτη μπροστά τους και θα πρέπει να την εκμεταλλευτούν στο ακέραιο μέχρι τον ερχόμενο Μάιο. 

Αυτό είπε και ο Ντένιτς χθες το βράδυ στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και αυτό θέλουν όλοι. Πρωτάθλημα η «μαγική» λέξη...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση