ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Απαντήσεις... στην προετοιμασία

Είναι κι ορισμένοι ποδοσφαιριστές, που η παραμονή τους στο Κολόσσι θα κριθεί τον επόμενο μήνα

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του Απόλλωνα, ο οποίος στις 3 Ιουλίου θα μεταβεί αρχικά στις Πλάτρες, με την αποστολή του Λεμεσιανού σωματείου να «πετάει» στις 16 Ιουλίου με προορισμό την Αυστρία, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 του ίδιου μήνα.

Η εν λόγω περίοδος όπως είναι φυσιολογικό προσφέρεται για να ανεβάσουν στροφές οι ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν, για να δοκιμάσει διάφορα πράγματα ο προπονητής, αλλά και για να αξιολογηθούν ποδοσφαιριστές... τους οποίους η παραμονή τους στο ρόστερ συνοδεύεται από ερωτηματικό.

Τέτοιες περιπτώσεις παικτών υπάρχουν και στους «κυανόλευκους», αφού πέραν των Ντένιτς, Αυλωνίτη, Νογιόκ και Τζουμ, οι οποίοι τέθηκαν εκτός πλάνων, είναι και κάποιοι που το μέλλον τους στην ομάδα της Λεμεσού θα κριθεί στην προετοιμασία.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται μεταξύ άλλων κι ο Γιώργος Μαλεκκίδης, που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και σίγουρα προτού πάρει την οποιαδήποτε απόφαση, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ επιθυμεί να δει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Κύπριος αμυντικός. Δεδομένα υπό αξιολόγηση θα περάσουν και ποδοσφαιριστές που παίρνουν θέση στον Κατάλογο Α, αφού εκτός απροόπτου οι αποχωρήσεις απ’ αυτή τη λίστα θα αυξηθούν.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης και το ποιες αποφάσεις θα παρθούν για παίκτες της δεύτερης ομάδας, που αναμένεται όπως πάρουν κλήση για να λάβουν μέρος στην προετοιμασία. Σε αυτούς μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τον Γιώργο Ποντικό, ο οποίος ως γνωστόν αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Άιντραχτ, με τις προσδοκίες προς το πρόσωπο του να είναι αυξημένες.

Προφανώς, μιλάμε για ερωτηματικά που «αγγίζουν» διάφορες κατηγορίες παικτών, με τις απαντήσεις να αναμένεται να δοθούν τον επόμενο μήνα, όταν και θα αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία των πρωταθλητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Επίσημα… Dynatron Απόλλων

Επίσημα… Dynatron Απόλλων

Παρουσίασε το μεγάλο του χορηγό για τη νέα σεζόν το καλαθοσφαιρικό τμήμα των κυανολεύκων
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝ