ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Απ’ τον Γενάρη αλλιώς…

Μέχρι σήμερα ο Ρομπέρζ δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά

Εφραίμ Γεωργίου

Το καλοκαίρι είδαμε ένα σίριαλ να εξελίσσεται, το οποίο πολύ πιθανόν να ζήλευε και ο Νίκος Φόσκολος, στην υπόθεση Ρομπέρζ – Απόλλωνα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε αρχικά με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας και τα ρεπορτάζ τον σύνδεαν με την Ομόνοια αλλά και τη ΑΕΚ. Στην συνέχεια όμως τα δεδομένα άλλαξαν και στην τελική έμεινε στον Απόλλωνα, χωρίς όμως να κάνει προετοιμασία.

Το τίμημα όμως για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ ήταν μεγάλο. Χωρίς προετοιμασία ο Γάλλος χρειάστηκε χρόνο για να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Το αποτέλεσμα ήταν να αγωνιστεί στις 6 Οκτωβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ακολούθως έγραψε ακόμη ένα 90λεπτο με τον Εθνικό Άχνας και ήρθε ο τραυματισμός.

Η επίσημη διάγνωση ανέφερε «τενοντίτιδα αχίλλειων και σύνδρομο καταπόνησης κνημών». Επί της ουσίας το πρόβλημα ήταν αρκετά σοβαρό, και στον Απόλλωνα δεν ήθελαν καθόλου να ρισκάρουν. Έτσι ξεκίνησε μια συντηρητική αγωγή με την προοπτική, αν το πρόβλημα δεν υποχωρούσε οριστικά, ο Ρομπέρζ να ταξιδέψει στο Βέλγιο αν υπήρχε διαφορά για πιο εξειδικευμένες εξετάσεις και πρόγραμμα.

Έτσι και έγινε με τον Βαλεντίν να ταξιδεύει πριν από μέρες στο Βέλγιο. Η επιστροφή του τον βρήκε με συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο και ακολούθησε. Ο Γάλλος ένιωσε καλύτερα, όμως το πρόβλημα δεν αποχώρησε οριστικά. Ως εκ τούτου η απόφαση ήταν να μεταβεί και πάλι στο Βέλγιο για επαναξιολόγηση, κάτι που θα συμβεί αύριο.

Τα δεδομένα λίγο πολύ αναφέρουν πως ο Βαλεντίν Ρομπέρζ θα μπορεί και πάλι να αγωνιστεί με το 2020. Κάτι το οποίο δεν βρίσκει εξ απροόπτου τον Απόλλωνα, μιας και ήξεραν πως το σενάριο αυτό ήταν ορατό.

Αυτό όμως που όλοι ελπίζουν είναι ο Ρομπέρζ να επανέλθει πλήρως και να βρει τον καλό του εαυτό. Η μισή χρονιά πέρασε και έχει μόλις 2 συμμετοχές. Θα αναμένουν όμως τον Γάλλο με την ελπίδα πως απ’ τον Γενάρη θα είναι αλλιώς…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X