ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Αντιδράσεις κόσμου... περιμένουν της διοίκησης

Ο ορισμός του Γιώργου Νικολάου προκαλεί συζητήσεις ανάμεσα στον κόσμο του Απόλλωνα...

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Έντονες είναι οι αντιδράσεις σχετικά με τον ορισμό του Γιώργου Νικολάου στον αυριανό νοκ αουτ αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για τη φάση των 16 του κυπέλλου. Ο συγκεκριμένος διαιτητής αποτελεί κόκκινο πανί για τον κόσμο της ομάδας και κυρίως για τη διοίκηση, η οποία όμως σ’ αντίθεση με την πλειοψηφία των οπαδών δεν έχει ακόμη αντιδράσει επίσημα- δημόσια.

Στις τάξεις πάντως των οπαδών προκάλεσε αναταραχή η εν λόγω εξέλιξη αφού ο Γιώργος Νικολάου αποτέλεσε πολλές φορές κατά το παρελθόν στόχο για τον Απόλλωνα με αποκορύφωμα τον περσινό εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο, οπότε και δημόσια έγιναν διάφορες καταγγελίες για τη στάση και λεγόμενα του κατά της ομάδας πριν και κατά τη διάρκεια του ματς.

Αμέσως μετά το συγκεκριμένο ματς έγιναν μάλιστα δηλώσεις εκ μέρους της διοίκησης οι οποίες λίγο πολύ ξεκαθάριζαν ότι ποτέ δεν θα δεχθούν ξανά να τον ορίσουν σε ματς του Απόλλωνα, ενώ έγιναν διάφορα ποσταρίσματα και στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας για την απόδοση του στο παιγνίδι με την Πάφο.

Ένα περίπου χρόνο μετά ο Γιώργος Νικολάου ορίζεται για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα και οι οπαδοί στα φόρουμ και κυρίως διαδικτυακά αντιδρούν. Κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη προκύψει εκ μέρους της διοίκησης, προκαλώντας έτσι ερωτηματικά για τη στάση της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT