ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Άνοιξε ο δρόμος

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθει στην Κύπρο ο Ελλαδίτης διεθνής επιθετικός

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται αυτή την στιγμή ψηλά στην λίστα των ανθρώπων που χειρίζονται τα μεταγραφικά του Απόλλωνα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα στην Ελλάδα που έφερναν την ομάδα της Λεμεσού να ενδιαφέρεται για τον 33χρονο επιθετικό, ο οποίος έμεινε εκτός πλάνων από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στην πραγματικότητα ο Λάζαρος έχει προταθεί στον Απόλλωνα εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο το κασέ του ήταν πάρα πολύ ψηλό, με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να μην κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις.

Βέβαια, περισσότερο ο διεθνής άσος περίμενε τον Ολυμπιακό, εάν θα τον κρατούσε η όχι και μετά να έπαιρνε την οριστική του απόφαση. Παράλληλα όμως, ο εκπρόσωπος του βγήκε στην αγορά και αξιολογούσε τις επιλογές του.

Το οριστικό διαζύγιο με την ομάδα του Πειραιά έχει αλλάξει τα δεδομένα και πλέον δεν είναι απίθανο να δούμε τον Χριστοδουλόπουλο να αγωνίζεται στα γήπεδα μας.

Ο Απόλλωνας έχει κοινοποιήσει μία βελτιωμένη πρόταση στον 33χρονο επιθετικό, που είναι κοντά στα σημερινά «θέλω» του διεθνή άσου και ελπίζει ότι θα τον φέρει στην Κύπρο.

Σίγουρα, είναι μία επιλογή που μπορεί να προσδώσει ποιότητα στον Απόλλωνα, καθώς κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Χριστοδουλόπουλου.

Είναι παίκτης, που από πολύ μικρός έμαθε στην πίεση και έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, με τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας (Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό). Άρα, μπορεί να τραβήξει το βάρος και την πίεση, αλλά και να κουβαλήσει την ομάδα, αν χρειαστεί στα δύσκολα. 

Σίγουρα, ο σοβαρός τραυματισμός που πέρασε εμπεριέχει ένα ρίσκο στην επιλογή του Λάζαρου, αλλά έχει δουλέψει αρκετά και είναι εντελώς καλά αυτή την στιγμή. Και ρίσκο, θα υπάρχει πάντα, σε οποιαδήποτε μεταγραφή.

Πέραν από τον Χριστοδουλόπουλο, στην λίστα του Απόλλωνα βρίσκεται και ο Μίλος Ντέλετιτς, που γράφτηκε χθες στην Ελλάδα. Ο Σέρβος είναι ωστόσο εναλλακτική επιλογή, εάν και εφόσον δεν προχωρήσει με τον Λάζαρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X