ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Αναμονή ή ναυάγιο;

Το σκέφτεται ή θέλει να κερδίσει χρόνο ο Λάζαρος

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έφυγε από την Κύπρο χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει διαφορετικά.

Επισήμως από τον Απόλλωνα τονίζουν ότι ο παίκτης ήρθε στην Κύπρο, είδε τις εγκαταστάσεις, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας, Νίκο Κίρζη και ακολούθως ζήτησε δύο μέρες για να πάρει την τελική του απόφαση.

Από την άλλη, υπήρχαν δημοσιεύματα στην Ελλάδα που τόνισαν ότι η υπόθεση του Λάζαρου πάει προς «ναυάγιο». Αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.

Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος ζήτησε χρόνο. Γιατί τον ζήτησε τον χρόνο, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, διότι πολύ απλά δεν έχουμε επαφή με τον παίκτη.

Μπορεί όντως να θέλει να το συζητήσει με την οικογένεια του, κάτι απόλυτα λογικό. Μπορεί να θέλει να κερδίσει χρόνο και να περιμένει κάτι καλύτερο.

Σε αυτό, υπήρχαν δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα που αναφέρονταν σε ενδιαφέρον από ομάδες της κεντρικής Ευρώπης. Ακόμα και από τα Εμιράτα. Χωρίς να διευκρινίζονται περισσότερα.

Συνεπώς, ο χρόνος θα δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά και αν έρθει ή όχι τελικά ο Λάζαρος στον Απόλλωνα. Αναμονή λοιπόν και σύντομα θα ξέρουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X