ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Αναμονή, αλλά ξεκάθαρος ο στόχος

Θα έρθουν μαζεμένες ανακοινώσεις

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Είναι γεγονός πως σε επίπεδο επίσημο ανακοινώσεων δεν προκύπτει κάτι στον Απόλλωνα, με την αναμονή να συνεχίζει να υφίσταται... Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό (συμπεριλαμβανομένου του Γκούλα) δουλεύουν κανονικά για το κτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας, ανεξαρτήτως αν εκκρεμεί ακόμη το θέμα με το συμβόλαιο του Πάμπλο Ματσίν.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, αξίζει να σημειωθεί πως πέραν από τους αγωνιστικούς στόχους που τέθηκαν, στη Λεμεσιανή ομάδα ευελπιστούν πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα έχει συμπληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ. Μπορεί δηλαδή να μην προκύπτει κάποιο φιρμάνι, όμως οι προσπάθειες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Μέχρι στιγμής έγινε γνωστό πως συμφώνησαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Ζουλιέν Σελεστίν, όμως δεδομένα οι «κυανόλευκοι» είναι σε επαφές και με άλλους παίκτες. Όπως είπαμε ξανά, δεν είναι ερωτηματικό οι θέσεις στις οποίες θα προκύψει ενίσχυση, αλλά ο αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν σε κάθε θέση...

Λίγο πολύ, στον Απόλλωνα θέλουν όπως σε ένα περίπου μήνα από σήμερα να έχει ολοκληρωθεί σε σημαντικό βαθμό το παζλ. Στόχος ουσιαστικά είναι να υπάρχουν όσο το δυνατό λιγότερες εκκρεμότητες. Κάτι που μεταξύ άλλων συνεπάγεται και με το ότι θα έχουμε μαζεμένες ανακοινώσεις, διότι δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα αποκτηθούν, αλλά και μερικοί ακόμη που είναι εκτός πλάνων.

Βέβαια, είναι περιττό να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν αποκλείεται να έχουμε και διάφορες ανατροπές... φαινόμενο που παρατηρείται κάθε καλοκαίρι, από διάφορες ομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση