ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Αναλαμβάνει την ομάδα Νέων ο Μουστάκας

Ανακοίνωση από τους «κυανόλευκους»

Ο Απόλλων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Περικλή Μουστάκα στη θέση του Προπονητή της ομάδας Νέων Κ19 του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Περικλή Μουστάκα στη θέση του Προπονητή της ομάδας Νέων Κ19 του συλλόγου.

Ο Περικλής Μουστάκας γεννήθηκε το 1983 στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αγωνίστηκε στον Απόλλωνα την εξαετία 2004-2010 πανηγυρίζοντας το αήττητο πρωτάθλημα της σεζόν 2005-2006.

Με το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας άρχισε μαθήματα προπονητικής και βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης του UEFA Pro.

Από τον Ιανουάριο του 2020 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και κατάφερε μια ομάδα που πάλευε για την παραμονή της στην 4η κατηγορία να καταλήξει να διεκδικεί την άνοδο της στη 2η με ένα από τα νεανικά ρόστερ της κατηγορίας.

Ο κ. Μουστάκας μετά από αυτή την εξέλιξη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που επιστρέφω στον Απόλλωνα μετά από πολλά χρόνια.

Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ, σε μια μεγάλη ομάδα, με πρωταγωνιστικούς στόχους και απαιτήσεις».

Ποια ήταν η πορεία σου μέχρι στιγμής στην προπονητική σου καριέρα;

Βρισκόμουν σε μια ομάδα που αγωνιζόταν στη 4η κατηγορία και όδευε προς το αγροτικό και η αλήθεια είναι πως ο Covid 19 μας γλίτωσε από τη διαβάθμιση και εν τέλει, τρία χρόνια αργότερα αγωνιστήκαμε στη Γ κατηγορία παρουσιάζοντας όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και τερματίζοντας στην 4η θέση δύο συνεχόμενες σεζόν.

Ποια είναι αυτά τα στοιχεία που έδωσες στην προηγούμενη σου δουλειά έτσι ώστε να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα;

Δεν ξέρω αν είναι αρνητικό ή θετικό, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με πολύ πάθος και με συναίσθημα. Είναι κάτι το οποίο φαίνεται και πιστεύω ότι με το πάθος, τη δουλειά και την αγάπη για τη δουλειά βοηθώ την ομάδα να βελτιώνεται και να εκπληρώνει τους στόχους της.

Ήσουν προπονητής σε ομάδα Ανδρών ενώ τώρα θα αναλάβεις μια ομάδα Νέων Κ19. Πόσο διαφορετικό είναι και πως θα το διαχειριστείς;

Είναι κάτι που ξανάκανα στην Αυστραλία και στις πρώτες ομάδες που δούλεψα. Ήταν κάτι που χρειαζόταν να σκεφτώ αλλά το βλέπω ως μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω και να παρουσιάσω έργο σε μια μεγάλη ομάδα με στόχους. Και στην ΑΠΕΑ είχα πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές και είναι κάτι το οποίο μπορώ να το διαχειριστώ.

Αισθάνομαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν και δεν φοβάμαι ότι θα αποτύχω.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να θέλεις να αναλάβεις τη δουλειά;

Το βασικό ήταν να επιστρέψω στον Απόλλωνα. Θεωρώ ότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην Κύπρο αλλά και στον Απόλλωνα και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα Νέων Α’ κατηγορίας έχει πολύ μεγάλη σημασία γενικότερα.

Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον Απόλλωνα μέσα από την ομάδα Νέων.

Ευχόμαστε στον κ. Μουστάκα κάθε επιτυχία!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση