ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ανακοινώνει live ομάδα esports(vid)

Κατεβάζει ομάδα στο πρωτάθλημα

Μέσα από ένα live video που «έτρεξε» στα ΜΚΔ, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την είσοδό του στον κόσμο των esports με τη δημιουργία ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του VGL e-Sports.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ εναρμονισμένη στα δεδομένα της εποχής και πάντα με γνώμονα την εξέλιξη και την πρόοδο των καιρών, ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια την δημιουργία τμήματος #eSports.

Τα ηλεκτρονικά αθλήματα (eSports - electronic sports) αναμφίβολα αποτελούν τον πλέον αναπτυσσόμενο κλάδο του gaming. Αυτός ο τομέας διεκδικεί θέση δίπλα από τη βιομηχανία του παραδοσιακού αθλητισμού όπως διαχρονικά τον γνωρίζουμε.

Ο Απόλλωνας δεν θα μπορούσε να απέχει από τις εξελίξεις και όπως άλλοι κορυφαίοι σύλλογοι παγκοσμίως, προχώρησε στην σύσταση ομάδας eSports.

Η ομάδα και το ρόστερ της είναι ήδη έτοιμο και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Pro Clubs 11 vs 11 του FIFA στο PS4 υπό την αιγίδα της VGL e-Sports.

Το πρωτάθλημα ξεκινά μέσα Νοεμβρίου και θα διεξάγονται εβδομαδιαίοι αγώνες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα μπορείτε να μάθετε στη σελίδα του #VGLeSports: www.vglesports.com. Χορηγός του τμήματος eSports θα είναι η εταιρεία Stoiximan Cyprus με την οποία η Εταιρεία Απολλων Ποδόσφαιρο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X