ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ανακοίνωσε... 300 εισιτηρία ενόψει Ομόνοιας

Η προπώληση θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου

24sports team

info@24sports.com.cy

Την προπώληση 300 διαθέσιμων εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια, τη Δευτέρα (10/5) στο ΓΣΠ, ανακοίνωση ο Απόλλων.

Οι κυανόλευκοι έχουν στη διάθεση τους 300 εισιτήρια στο νότιο πέταλο, τα οποία όπως σημειώνεται λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων, δεν είναι εφικτή η προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας για απόκτηση τους.

Η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργείου Υγείας για την παρουσία φιλάθλων στον αγώνα με την Ομόνοια, ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων (vouchers) για τον εκτός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (10/05, 18:00) στο ΓΣΠ.

Η προπώληση θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου ΕΔΩ! Λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης έχουν διατεθεί μόνο 300 εισιτήρια στο νότιο πέταλο.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 12 ευρώ
Μαθητικό: 10 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι μετά την αγορά του εισιτηρίου θα αποσταλεί voucher στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του αγοραστή και σε μεταγενέστερο στάδιο θα σταλεί το εισιτήριο.

Τονίζεται ότι ισχύει αυστηρά η ταξιθεσία και καλούνται οι φίλαθλοι όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς επίσης να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Βάσει των διαταγμάτων της Κυβέρνησης είναι απαραίτητο το Safe Pass. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι οι οποίοι θα προσέλθουν στο στάδιο θα πρέπει είτε να έχουν εμβολιαστεί (τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν με την πρώτη δόση), ή να έχουν νοσήσει με κορωνοϊό τους τελευταίους έξι μήνες ή να έχουν αρνητικό PCR ή rapid test με ισχύ 72 ώρες.

Σημειώνεται ότι λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων, δεν είναι εφικτή η προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση