ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Αμίνι... δύσκολα θα μείνει

Αδειάζει πιθανότατα θέση... μέσω του Αυστραλού

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας προχώρησε στην προσθήκη των Βούκασιν Γιοβάνοβιτς (ανακοινώθηκε / δες εδώ) και Χρήστου Αλμπάνη για την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση αντίστοιχα (κυρίως στα άκρα της… εμπροσθοφυλακής).

Με την απόκτηση αμφότερων, θα ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των κυανόλευκων και επειδή ο κατάλογος α’ θα... ξεχειλίσει, θα προκύψει μία αποχώρηση μιας και σε αυτόν χωράνε 15 ποδοσφαιριστές.

Τις τελευταίες ώρες, διαρρέει πως ο Μουσταφά Αμινί θα είναι αυτός ο οποίος θα διαβεί το κατώφλι της εξόδου στο Κολόσσι. Ο Αυστραλός, ούτε κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό ακόμη και να συμμετέχει σε κάποιο φιλικό, ούτε έφθασε στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που απαιτούνταν.

Έχει και κάποια ελαφρυντικά η περίπτωση του 28χρονου μέσου, αφού πέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό εκεί που ανέβαζε στροφές, ενώ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται με μυϊκό τραυματισμό.

Ο προβληματισμός αυξήθηκε, ενώ και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ φαίνεται ότι θα συμβιβαστεί στην ιδέα ότι δεν μπορεί να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Αμίνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση