ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Άλλαξε το…

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι καθοριστικό και θα πρέπει κάτι να αλλάξει στην ενδεκάδα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Στο σημείο που φτάσαμε κάθε απώλεια παίζει τον ρόλο της, αλλά το καλό για τον Απόλλωνα είναι ότι έχει ακόμα ελπίδες για τον τίτλο και η κατάσταση είναι στα δικά του πόδια και όχι κανενός άλλου.

Όμως, το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ είναι καθοριστικό για την συνέχεια, καθώς μόνο με νίκη θα ανατρέψει την κατάσταση και θα πάει μέχρι το τέλος. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αρκεστεί με την Ευρώπη.

Είναι φανερό ότι θα πρέπει να γίνουν 1-2 αλλαγές στην ομάδα. Προπονητής δεν είμαι και σίγουρα ο Γιάννης Πετράκης ξέρει καλύτερα, διότι αυτός ζει καθημερινά τους παίκτες στο Κολόσσι.

Με αυτά που βλέπουμε όμως μέσα στο γήπεδο, η εντύπωση που σχημάτισα είναι ότι θα έπρεπε εδώ και καιρό να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Φλορεντίν Ματέι.

Είχα γράψει στις 8 Φεβρουαρίου, ότι ο Ρουμάνος αδικείται, διότι όποτε χρησιμοποιήθηκε ήταν αρκετά καλός και είχε θετική επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας. (Δες ΕΔΩ)

Εντούτοις όμως, δεν παίρνει τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής. Η άποψη μας είναι ότι θα έπρεπε να έπαιζε περισσότερο, διότι μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα που δεν υπάρχουν. Όπως το κάθετο παιχνίδι και η κατά μέτωπο επίθεση.

Άσε, που είναι παίκτης που… πατά περισσότερο περιοχή και θα δίνει στήριγμα στους επιθετικούς. Σε αντίθεση με τον Μπίσεσβαρ, που είναι του ύψους και του βάθους, κάτι που στοιχίζει στην ομάδα.

Αλλαγή μπορεί να γίνει και στον επιθετικό, καθώς τα τελευταία παιχνίδια ο Νταμπό δεν είναι στα καλύτερα του, σε αντίθεση με τον Μπένσοπ που δείχνει και ψυχολογικά πιο έτοιμος, μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση