ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
35° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Απόλλων - ΑΕΛ: Εμβολιάστηκαν οι παίκτες και στάλθηκαν μηνύματα

Δηλώσεις από Φανούριο Κωνσταντίνου

24sports team

info@24sports.com.cy

Το πρωί της τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα, αλλά και της ΑΕΛ, πήγαν στο παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού και εμβολιάστηκαν με Johnson & Johnson.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έστειλαν το μήνυμα πως είναι υποχρέωση όλων να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους αλλά και τους γύρω τους από τον κορωνοϊό.

«Είναι υποχρέωση όλων να προστατέψουμε τους συμπολίτες μας. Θα πρέπει να στείλουμε τα δικά μας μηνύματα έτσι ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Να επανέλθει ο παλμός στα βουβά γήπεδα. Ευχόμαστε με αυτή την πρωτοβουλία να δώσουμε το μήνυμα στους συμπολίτες μας να το πράξουν το συντομότερο δυνατό. Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα του λαού, είναι ένα λαοφιλές άθλημα, το οποίο ενδιαφέρει εκατομμύρια στον κόσμο άρα αντιλαμβάνεστε ότι να αγωνίζονται και συναγωνίζονται 22 ποδοσφαιριστές σε ένα άδειο γήπεδο δεν έχει πλέον αξία αφού ουσιαστικά είναι μια επαγγελματική διεκπεραίωση για τους ίδιους χωρίς να δίνουν χαρά στον κόσμο, ο οποίος σαφέστατα ομορφαίνει το άθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΛ άρχισε χθες την προετοιμασία της, ενώ ο Απόλλωνας θα… εκκινήσει σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση