ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αποκαλυπτικό: Ξεκίνησαν τις επαφές

Από τα λόγια στις πράξεις οι του Απόλλωνα για το αίτημα ξένων διαιτητών

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Καθόλου τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Οργισμένος και αποφασιστικός, ο Αντώνης Γλυκής εξέφρασε το αίτημα του Απόλλωνα να κατέβουν ξένοι διαιτητές για τα ντέρμπι, ζητώντας ταυτόχρονα την βοήθεια όλων των ομάδων για να τροχοδρομηθούν οι εξελίξεις.

Επ΄ αυτού όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι ιθύνοντες των Λεμεσιανών από χθες το βράδυ ξεκίνησαν τις επαφές με στελέχη της Ομοσπονδίας αλλά και παράγοντες άλλων ομάδων.

Ουσιαστικά οι μπλε της Λεμεσού ζήτησαν από τους αρμόδιους να ξεκινήσει η κουβέντα περί της καθόδου των ξένων διαιτητών, αποκλειστικά για τα ντέρμπι και μάλιστα από τη σεζόν που διανύουμε.

Μολονότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, οι του Απόλλωνα αναγνωρίζουν την θετική εξέλιξη που είχε η απόφαση εκεί στο να διαιτητεύουν οι ξένοι τα ντέρμπι της Σούπερ Λίγκα, θεωρώντας κυρίως ότι έγινε ένα αποφασιστικό βήμα για να εξαλειφθεί η προκατάληψη που και την Κύπρο ταλαιπωρεί.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η θέληση των αρμοδίων στον Απόλλωνα για ν’ ανοίξει ο διάλογος και να βρεθεί μια λύση η οποία θα βοηθήσει την ομαλοποίηση της κατάστασης, η οποία όπως δείχνει για φέτος, τείνει να ξεφύγει.

Αξίζει πάντων ν' αναφερθεί ότι ένα τέτοιο επιχείρημα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο αφού ακρετοί, ιδιαίτερα από το χώρο της διαιτησίας θα σταθούν εμπόδιο για να αλλάξει το στάτους, ενώ και ο ισχυρός άνδρας της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας θα πρέπει να ελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου ν' αφήσει άπαντες ικανοποιημένους. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X