ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανδρέου για επεισόδια στο Τσίρειο: «Ένα μέλος μας τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά»

Στη Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

Στη Cytavision και στην εκπομπή «Goal N’ Roll» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, o οποίος αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

«Διαπιστώσαμε στις κερκίδες και συγκεκριμένα σε αυτή την ΑΕΛ, εντοπίσαμε ένα αριθμό οπαδών που κατέστρεψαν ορισμένες κερκίδες και τις είχαν μαζέψει για να τις ρίξουν στο γήπεδο. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως αυτό έγινε πριν την έναρξη του αγώνα. Τις προθέσεις τους τις έδειξαν όταν οι πδοσοφαιριστές του Απόλλωνα μπήκαν στο γήπεδο. Αρχίσαν να ρίχνουν αυτά τα κομμάτια από μπετόν στο γήπεδο. Τότε η αστυνομία αποφάσισε ο αγώνας να μην γίνει για λόγους ασφαλείας».

Αν η αστυνομία ρίχνει ευθύνη στην ΑΕΛ: «Δεν είναι θέμα ευθυνών. Είναι θέμα ασφάλειας πλέον. Εκτός από τους οπαδούς της ΑΕΛ έγιναν επεισόδια και στην κερκίδα του Απόλλωνα, αλλά το κύριο ζήτημα για α συγκαλέσουμε αυτή τη σύσκεψη ήταν η συγκέντρωση αυτών των επικίνδυνων αντικειμένων. Ήταν δύσκολο να επέμβει η αστυνομία στην κερκίδα της ΑΕΛ. Αν η αστυνομία επέμβαινε τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα».

«Ενημερώθηκα ότι χρησιμοποίησαν κάποιές φωτοβολίδες εντός του στάδιού και όπως πληροφορούμαστε γίνονται τώρα κάποια επεισόδια εκτός γηπέδου. Οπαδοί και από τις δύο ομάδες επιτίθενται σε μέλη της αστυνομίας με αντικείμενα και πέτρες. Ένα μέλος μας τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά».

Για το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών: «Εμείς έχουμε προχωρήσει και σε άλλες εισηγήσεις. Από την αρχή προχωρήσαμε σε 33 συλλήψεις αγώνων. Έχουμε 28 απαγορεύσεις εισόδων σε στάδια.

Είναι ένα μέτρο που θα βοηθήσει πάρα πολύ. Και κατά τη διαδρομή οπαδών σε άλλη πόλη παρατηρούμε να σταματούν άλλους οπαδούς και να ρίχνουν φωτοβολίδες. Πιστεύουμε ότι με αυτή την εισήγες θα παραδειγματιστούν αυτοί οι λίγοι οπαδοί. Θεωρούμε ότι είναι ένα μέτρο που θα βοηθήσει»

Ότι το μέτρο αυτό ευνοεί την Αστυνομία: «Εμείς δεν το βλέπουμε αν ευνοεί κάποιους ή όχι. Εμάς μας ενδιαφέρει η ασφάλεια του κόσμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση