ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αιτία πολέμου ή πίπα της ειρήνης

Η διαφαινόμενη μετακόμιση του Πετράκη στο Κολόσσι προκάλεσε ένταση και προστριβές

Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Πετράκης θα είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η διαφαινόμενη μετακόμιση του Ελλαδίτη προπονητή στο Κολόσσι φαίνεται να έχει  κάνει σμπαράλια τις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα όπως τουλάχιστον προκύπτει μέσα από τα ρεπορτάζ των Λευκωσιατών και τις αντιδράσεις- δημόσιες τοποθετήσεις  του Τορναρίτη.

Οι «μαυροπράσινοι» υποστηρίζουν ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση για τις επαφές που είχε ο προπονητής τους με την ομάδα της Λεμεσού, οι οποίες έγιναν χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Ο Χριστόφος Τορναρίτης φαίνεται τουλάχιστον δημόσια να είναι έξω φρενών θεωρώντας ότι η διοίκηση του Απόλλωνα δεν ξηγήθηκε ντόμπρα αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται περί κτυπηματος κάτω από τη μέση.

Από πλευράς Απόλλωνα διαρρέουν ότι ο Νίκος Κίρζης επικοινώνησε τόσο με τον Κώστα Σεραφείμ όσο και με τον Χριστόφορο Τορναρίτη, και τους ενημέρωσε ότι ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Πετράκη.

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» παρουσιάζονται διατεθειμένοι, να αποζημιώσουν τον Ολυμπιακό με μεγαλύτερο από αυτό που προνοεί η ρήτρα.

Όπως είναι αντιληπτό οι σχέσεις των ομάδων έχουν διαταραχθεί και θα χρειαστεί να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθούν, καθώς οι του Ολυμπιακού εισπράττουν αυτή την κίνηση σαν μια αιτία «πολέμου» ενώ ο Απόλλωνας φαίνεται να ανοίγει άλλο ένα εχθρικό μέτωπο στη Λευκωσία από τα πολλά που έχει έτσι και αλλιώς να διαχειριστεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις διαχρονικά κακές σχέσεις που διατηρούν με τον πρόεδρο της Δόξας, Καραβίδα αλλά και τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη. Σ' αυτό το μέτωπο αν κάτι δεν αλλάξει, σίγουρα θα πρέπει να προστεθεί και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Τορναρίτης. 

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο, το οποίο μοιάζει απομακρυσμένοσ' αυτή τη φάση, να δούμε μια εξομάλυνσην της κατάστασης,  με τους Τορναρίτη και Κίρζη να καπνίζουν «την πίπα της ειρήνης», εάν και εφόσον οι δύο μεριές συμφωνήσουν σ' ένα ποσό που αναλογεί στην "μεταγραφή" του Πετράκη. 

 Ως γνωστό η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ελλαδίτη, δεν ξεπερνά τις 15 χιλιάδες, η μεριά του Απόλλωνα πρότεινε ένα επιπλέον ποσό το οποίο αρνήθηκαν οι Λευκωσιάτες και πλέον απομένει να δούμε την οριστική μορφή του ντιλ. Πόλεμος ή ειρήνη... ο χρόνος θα το δείξει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση