ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγκίρε: «Γι' αυτό επέλεξα τον Απόλλωνα»

Το νέο απόκτημα του Απόλλωνα τοποθετείται

Το νέο απόκτημα του Απόλλωνα Ντιέγκο Αγκίρε μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τη νέα περιπέτεια του με την ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ άγονη χρονιά για μένα, αλλά αποχωρώ με τη συνείδηση καθαρή ότι όποτε χρησιμοποιήθηκα ήμουν αυτός που έπρεπε. Στο τέλος, δεν έκανα στον προπονητή , δεν χωρούσα στα πλάνα του και έπρεπε να βρω μια διέξοδο για να πάρω χρόνο συμμετοχής. Ο Βίκτορ πάντα μου έλεγε ότι προπονούμουν καλά, αλλά το παιχνίδι μου δεν ήταν ωφέλιμο για την ομάδα. Δεν μου είπε ευθέως ότι δεν υπολογίζει σε μένα ούτε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με τη δουλειά μου, μολονότι κοιτάζοντας τις ενδεκάδες του δεν υπήρχε ανάγκη να μου πε ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Δεν ξέρω γιατί έπαιξα λίγο και με τους Ιδιακέθ και Αλκαράθ. Δεν θα μιλούσα για αδικία, δεν είναι η σωστή λέξη. Προπονείσαι, βλέπεις τα υπόλοπια και λες: γιατί όχι εγώ; Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ο προπονητής αποφασίζει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλεύεις σκληρά να το αλλάξεις κι εγώ δεν το πέτυχα.

Εδώ και ενάμισι μήνα εξασφάλισα με τον ατζέντη μου τη δυνατότητα να αποχωρήσω από τη Σαραγόσα. Χρειαζόμουν να παίζω και έβλεπε ότι δεν υπολογίζομαι, συνεπώς οι εκπρόσωποί μου είχαν μιλήσει ήδη με το σύλλογο για μια φιλική έξοδο. Ήλθε η διέξοδος από την Κύπρο και αποφάσισα να πάω στον Απόλλωνα.

Νομίζω ότι όλοι βγήκαμε κερδισμένοι από αυτήν την εξέλιξη, διότι εγώ χρειαζόμουν ένα σύλλογο που με υπολογίζουν και θα έχω τη δυνατότητα να παίζω. Και, από την άλλη, η Σαραγόσα εξασφάλισε ποσοστό σε πιθανή μεταπώληση, οπότε θα ήμουν χαρούμενος, αν μέσα σε ένα χρόνο ο Απόλλωνας καταφέρει να με πωλήσει, διότι τότε θα έχω κάνει κάτι καλό και για τη Σαραγόσα.

Όλα τα βήματα που προσπαθώ να κάνω είναι προς τα μπρος. Μπορεί να εξελιζθούν καλά ή άσχημα, αλλά η δική μου ιδέα είνια να προχωρώ μπροστά και να κοιτώ το καλύτερο για μένα. Ξέρω ότι το κυπριακό είναι υποδεέστερο πρωτάθλημα, αλλά θα παίξουμε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και αν καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους θα είναι ένα πολύ καλό σκηνικό να δείξω την αξία μου. Μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X