ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετράκης: «Απ' τη μια μεριά τύχη από την άλλη δικαιοσύνη»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα

Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

 «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα για την προσπάθεια και την νοοτροπία που είχαν. Ελέγξαμε το παιχνίδι απόλυτα. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό το έδειξε η Ανόρθωση στη διάρκεια της χρονιάς. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και άλλες πολλές προϋποθέσεις που δεν είχαμε τη σωστή τελική. Απ’ τη μια μεριά αισθάνομαι ότι μας βοήθησε η τύχη μιας και ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό αλλά από την άλλη αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί είχαμε ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια. Έχουμε φουλ πίστη στην ομάδα και είμαστε σε καλό δρόμο. Ας μην ξεχνάμε πάντως πως μετρά και η ποιότητα του αντιπάλου».

Για το γεγονός πως ήρθε μόνο ένα τέρμα σε 18 ευκαιρίες: «Για εμένα το σημαντικό είναι αυτό που καταθέσαμε. Δημιουργήσαμε κόντρα σε μια πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί και αυτό. Να έχεις 18 ευκαιρίες και να βάλεις ένα τέρμα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχουμε στην επιθετική γραμμή. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα μας αποδοθεί απλόχερα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση