ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέρδισε και παίρνει 100 χιλιάρικα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα ελλαδικής ιστοσελίδας

Αποκλειστικό δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr αναφέρει ότι ο Νικολά Ντιγκινί κέρδισε προσφυγή που κατέθεσε στη FIFA εναντίον του Άρη Θεσσαλονίκης και του επιδικάστηκε ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ.

Αυτούσιο το ρεπορτάζ:

Το SDNA έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη δικαίωση (μέσω της «δικαστικής οδού») του Γάλλου επιθετικού και τα χρήματα που καλείται να πληρώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της παλιάς ΠΑΕ που ταλαιπωρούν – ανά τακτά χρονικά διαστήματα - τη νέα διοίκηση του Άρη και την καινούργια εταιρία, εσχάτως έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα «φιρμάνι» που ωστόσο αυτή τη φορά έχει τις…ρίζες του στη νέα και όχι την παλιά ΠΑΕ στην προ – Καρυπίδη εποχή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  SDNA , ο Νικολά Ντιγκινί ο οποίος αγωνίστηκε για μια διετία (2018-20) στους «κίτρινους» και συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού, κέρδισε προσφυγή που κατέθεσε στη FIFA εναντίον της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του επιδικάστηκε ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ.

Σημειωτέων πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία απολύτως σχέση και δεν επηρεάζει τον φάκελο αδειοδότησης που κατέθεσε ο Άρης, προκειμένου να συμμετάσχει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την σχετική απόφαση να εκδίδεται από την FIFA μετά τις 31/12/2021 και να ‘χει κοινοποιηθεί προς τις δύο πλευρές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση