ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φανούριος:«Χαιρετίζουμε την στάση της Ομόνοιας»

Ούτε σκέψη να αναλάβουμε το μητρώο...

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 για το θέμα των ημερών, τα βαθμολογικά δεδομένα και το ματς με την ΑΕΚ.

Για το ματς με ΑΕΚ:

« Η ΑΕΚ είναι μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Κύπρο, δεν μας αποπροσανατολίζει η πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ κοντά βαθμολογικά. Την σεβόμαστε απεριόριστα. Ωστόσο στην έδρα μας μοναδικός στόχος είναι η νίκη».

Αγωνιστικά:

« Θα ξεκαθαρίσουν όλα στην σημερινή προπόνηση και το θέμα Γιαννιώτα. Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε αναστάτωση την μέρα του αγώνα λόγω της τελευταίας προπόνησης. Αυτή την στιγμή δύσκολα προλαβαίνουν αυτή που ήταν εκτός με την Νέα Σαλαμίνα. Είμαστε σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο»

Για το κύπελλο:

« Εμείς γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο πρέπει να φτάνουμε στον τελικό. Δεν μας πανικοβάλει, ούτε μας αγχώνει. Είναι αμφίρροπο ζευγάρι και είναι στο 50-50. Οι συγκυρίες θα καθορίσουν την πρόκριση. Θα προετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για τις τελευταίες καταστάσεις και τα όσα βιώνουμε:

«Είμαστε ξεκάθαροι στην θέση μας και αυτή είναι η πλήρης κατάργηση της κάρτας. Προσπαθούμε να απαλλαχθούμε με οποιαδήποτε επιπλοκή, δεν θα διαφοροποιηθεί η στάση μας. Ούτε σκέψη εκ μέρους μας δεν υπάρχει για να αναλάβουμε το μητρώο. Όπως δεν θα διαφοροποιηθεί η στάση μας στο θέμα των διαιτητών. Όσο περνά ο καιρός θα έχουν περισσότεροι αυτή την άποψη. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι η Ομόνοια, ένα τέτοιο τέραστιο σωματείο, χαιρετίζει την πρόταση μας και είμαστε βέβαιοι ότι και άλλες μεγάλες ομάδες θα ακολουθήσουν».

Για τον Ρομπέρζ:

« Δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X