ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ο «εμβολιασμός» του Γενάρη

Από τα «θέλω» του Σωφρόνη, μέχρι την αξιολόγηση του Πετράκη

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει και όλες οι ομάδες άρχισαν να μελετούν κάποιες κινήσεις που θέλουν να κάνουν για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους, γιατί πολύ απλά έχουν κάποια κενά.

Στον Απόλλωνα άλλωστε έχουν αναφέρει αρκετές φορές ότι κοιτάζουν την αγορά καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, έτσι ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα για μεταγραφικούς στόχους.

Το δεδομένο αυτή την στιγμή έχουμε ένα νέο προπονητή και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός που έγινε από τον προκάτοχο του. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε αποφασίσει ότι η ομάδα χρειαζόταν να «εμβολιαστεί» αρχικά με ένα αριστερό μπακ και ένα εξτρέμ.

Αυτά ήταν τα αρχικά «θέλω» του Κύπριου τεχνικού, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες μέχρι να αξιολογήσει σωστά το ρόστερ ο Γιάννης Πετράκης για να μπορούμε να ξέρουμε τι θα ζητήσει και αν ζητήσει τον Γενάρη.

Πάντως, ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις έσταζε… μέλι για το δυναμικό του Απόλλωνα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιες θέσεις που είναι εξόφθαλμο ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Όπως για παράδειγμα του αριστερού μπακ, όπου θα δώσει και την δυνατότητα στον Αγκίρε να παίξει πιο μπροστά. Η ομάδα χρειάζεται επιτελικό μέσο, αλλά δεν ξέρουμε εάν συνεχίσει να παίζει 4-4-2. Διότι αν επιλέξει αυτό το σχήμα, σίγουρα δεν θα είναι μεγάλη ανάγκη. Αλλά, ακόμα και έτσι χρειάζεσαι στην ομάδα στου ένα… εγκεφαλικό παίκτη.

Επίσης, θα πρέπει να περιμένουμε και την αξιολόγηση των ανασταλτικών μέσων και την εικόνα που θα βγάλουν το επόμενο διάστημα με το νέο προπονητή. Διότι, εάν είναι αυτή εικόνα, σίγουρα θα χρειάζεται ενίσχυση.

Ερωτηματικό είναι και το δεξί άκρο, καθώς ο Πέδρο βγάζει συνέχεια προβλήματα και σιγά, σιγά θα πρέπει να αρχίζει η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Βέβαια, για να είμαστε και ρεαλιστές, θα είναι πολύ δύσκολο να γίνουν τέσσερις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τον Γενάρη, διότι θα χρειαστούν αρκετά λεφτά και στις εποχές που ζούμε δεν είναι εύκολο να τα δώσεις.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να κοιτάξουν και για κάποιους νεαρούς β΄ καταλόγου, που δεν θα χρειαστεί να διαγράψεις κάποιο για να προσθέσεις. Άλλα, το δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι περιμένουμε την αξιολόγηση του Γιάννη Πετράκη, για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τον «εμβολιασμό» του Γενάρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση