ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλυπτικό: Οι οργανωμένοι βλέπουν Κούμα

Το 24sports φέρνει στο προσκήνιο τη συνάντηση των δύο μερών

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο ίδιο στρατόπεδο δεν ανήκουν, ούτε και φαίνεται ότι πρόκειται να είναι. Αν μη τι άλλο προσπαθούν να βρουν μια κοινή συνισταμένη μήπως και ξεπεραστούν τα εμπόδια και καταφέρουν οι οπαδοί, οργανωμένοι και μη, να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Επί τούτου, είμαστε πια σε θέση να γνωρίζουμε ότι το κίνημα των οπαδών που δημιουργήθηκε κατά την εποχή του νόμου Ιωνά, πρόκειται να συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα.

Ουσιαστικά το κίνημα που είναι γνωστό ως «Συνασπισμός Κύπριων οπαδών και φιλάθλων» και αποτελείται κυρίως από οργανωμένους οπαδούς όλων των ομάδων ή κάποιων τέλος πάντων… δια των εκπροσώπων τους θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουν με τον άνθρωπο που εδώ και καιρό, φαίνεται να μη συμμερίζεται την άποψη τους, εμμένοντας στην υλοποίηση της κάρτας.

Βεβαίως η αλήθεια να λέγεται το θέμα «κάρτας» αποτελεί ένα από τα πέντε βασικά θέματα που θα συζητηθούν στην άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, την 17η του Δεκέμβρη εις την οποία ο Γιώργος Κούμας θα δεχθεί αρκετή πίεση ιδιαίτερα από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ που πρωτοστατούν στον αγώνα κατά της κάρτας.

Σχετικό θέμα με την ατζέντα της συζήτησης είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα στην ιστοσελίδα μας. Δες εδώ:

Υπενθυμίζουμε ότι ο «Συνασπισμός κυπρίων οπαδών και φιλάθλων» παλαιότερα έκανε διάφορες συναντήσεις με τους αρμοδίους, με πρώτο και καλύτερο τον πρώην πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη ενώ με επιστολές τους προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν κάθε αρμόδιο που έχει άμεση ή έμμεση εμπλοκή στο θέμα της κάρτας και του νόμου γενικότερα.

Η σημερινή συνάντηση θα διεξαχθεί στη Λευκωσία και οι δύο μεριές αναμένεται ν’ ανταλλάξουν απόψεις με τους οπαδούς να θεωρείται βέβαιο ότι θα πιέσουν ακόμη περισσότερο το ν ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας, μήπως και ανατραπούν τα δεδομένα.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X