ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζητούν τα διπλάσια οι Δανοί!

Ανέβασαν στο 1 εκατ. την τιμή του Ακιντόλα

24sports team

info@24sports.com.cy

Πολύ πιο λίγες φαίνεται πως είναι πλέον οι πιθανότητες της καθόδου του Ντέιβιντ Ακιντόλα στην Κύπρο. Βλέποντας, προφανώς, το… «αιώνιο ντέρμπι» που μαινόταν για τη διεκδίκηση του Νιγηριανού, η Μίντιλαντ ανέβασε την τιμή του ποδοσφαιριστή σε ύψος τέτοιο που καθιστά πολύ δύσκολη τη μετακίνησή του στο νησί μας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απαιτήσεις των Δανών για τον Ακιντόλα ανέρχονται πλέον στο 1 εκατ. ευρώ! Εάν η Μίντιλαντ δεν ρίξει το ποσό που αξιώνει για τον παίκτη εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι από πολύ δύσκολο έως και απίθανο να προχωρήσει η μεταγραφή, από τη στιγμή που οι μεν «γαλαζοκίτρινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους πάνω από τις 500 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι «πράσινοι» έχουν επίσης «ταβάνι» ως προς το ποσό που προτίθενται να δαπανήσουν για τη μεταγραφή και είναι σαφώς πιο κάτω από τις απαιτήσεις των Δανών.

Ο Ακιντόλα έχει πιάσει ήδη δουλειά για τη νέα σεζόν συμμετέχοντας στην προετοιμασία της Μίντιλαντ και, σύμφωνα με την πληροφόρηση, το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα του Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X