ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζιβανάρης: «Οι λογαριασμοί του ΑΠΟΕΛ είναι κλειστοί»!

Έρχεται ο Βασίλης Φραγκιάς για προπονητής στο μπάσκετ

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ήταν ο νέος πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ Κυριάκος Ζιβανάρης.

Αναφέρθηκε στο όραμά του στην προεδρία του σωματείου, για τα ελλείμματα, για τους στόχους του, αλλά και για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τόνισε πως ο Βασίλης Φραγκιάς έρχεται στην Κύπρο για να πιάσει δουλειά στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις:

«Θέλουμε 600 μέλη. Είναι ντροπή να είχαμε μόνο 53 μέλη. Θα έχουμε ελλειμματικό προϋπολογισμό φέτος, αλλά του χρόνου θα έχουμε πιο υψηλό προγραμματισμό. Θέλουμε σοβαρούς χορηγούς επίσης. Μπορεί σε κάποια αθλήματα να μην έχουμε σαν στόχο τον πρωταθλητισμό».

«Πολλά μέλη του σωματείου πέρασαν από την εταιρεία. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την διοίκηση Πετρίδη, βάζουμε κοινούς στόχους και αλλοβοηθόμαστε σε πολλούς τομείς. Εξαρτόμαστε σαν σωματείο από την εταιρεία, αφού αν ο ΑΠΟΕΛ περάσει σε ομίλους, τότε θα πάρουμε περισσότερα χρήματα»

«Θέλουμε τους οπαδούς μας μαζί μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους έχουμε μαζί μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια, να αναδιοργανώσουμε τις ακαδημίες. Ήμουν τώρα στις ακαδημίες της κολύμβησης και του γουότερ πόλο. Ήταν εξαιρετικό το κλίμα που συνάντησα. Αυτό το κλίμα θέλουμε να μεταφέρουμε. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις καλές ακαδημίες, αλλά θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές».

«Ένιωσα προσβεβλημένος που ήμουν διαγραμμένος από μέλος του ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να εγγράψουμε περισσότερα μέλη. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Έχουμε μια ιστορία, την οποία πρέπει να σεβαστούμε».

«Υπάρχουν ποσά, τα οποία πρέπει να εξοφληθούν. Δεν είναι ευκαταφρόνητα ποσά, προσπαθούμε για να γίνουν διακανονισμοί για να εγγραφούν κάποιοι καλαθοσφαιριστές. Δεν ξέρω το ποσό ακόμα, αλλά δεν είναι τεράστιο. Οι λογαριασμοί του ΑΠΟΕΛ είναι κλειστοί, για την ώρα!».

«Το μουσείο του ΑΠΟΕΛ είναι ένα στολίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα. Το ισόγειο, δεν αρμόζει στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Θα προσπαθήσουμε να το ανακαινίσουμε, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια. Θα δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε τους χώρους του σωματείου μας».

«Όταν προσπαθείς δεν ξέρεις αν θα πετύχεις. Αυτό μας φοβίζει σίγουρα. Όλοι μας θα εργαστούμε για το καλό του συλλόγου. Μέλη που πραγματικά αγαπούν τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για 6 μήνες για το καλό του συλλόγου και η σκυτάλη θα πάει στον επόμενο».

«Έχω παραχωρήσει μετοχές δικές μου στο σωματείο. Έστειλα ξεκάθαρο μήνυμα τότε. Ήθελα το σωματείο να έχει περουσιακό στοιχείο και να παίξει το ρόλο του».

«Στο μπάσκετ, χρόνο δεν έχουμε. Με τη βοήθεια του κ. Πάλμα, με συντονισμένες προσπάθειες, έχουμε προχωρήσει στην πρόσληψη του κύριου Φραγκιά. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας μέχρι το ΣΚ και να υπογράψουμε συμβόλαιο μαζί του».

«Έχει την πείρα η διοίκηση Πετρίδη για να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Ξέρω τον Ουζουνίδη και θέλει πολύ να πετύχει. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Θα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Όλες είναι καλές ομάδες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Ιδίως ο ΑΠΟΕΛ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X