ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Υπέγραψε προσύμφωνο με Κορίνθιανς ο Νατέλ»

Μένει ως το καλοκαίρι στη Σάο Πάουλο

Στην αποκάλυψη ότι ο Λέο Νατέλ έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Κορίνθιανς προχώρησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Σάο Πάουλο, Αλεσάντρε Πάσαρο, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Πέμπτη (16/1).

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παράγοντας της ομάδας στην οποία ανήκει ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, η ομάδα του δέχτηκε πρόταση για να παραχωρήσει από τώρα τον παίκτη στην Κορίνθιανς την οποία και αρνήθηκε. Πρόθεσή της είναι να τον κρατήσει στις τάξεις της ως το καλοκαίρι όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του και ακολούθως θα σεβαστεί την απόφασή του να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

«Ο παίκτης μας ενημέρωσε ότι δεν έχει πρόθεση να μείνει, αν και είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Ενημερωθήκαμε ότι o Αντρέ Σάντσεζ (σ.σ. ο πρόεδρος της Κορίνθιανς) ενδιαφερόταν να υπογράψει προσύμφωνο μαζί του. Το δεχτήκαμε, είναι δική του απόφαση», είπε αρχικά ο Πάσαρο προσθέτοντας:

«Μας έκαναν πρόταση την περασμένη εβδομάδα. Προτιμάμε να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο. Η Σάο Πάουλο παραμένει "ανοιχτή" αν αλλάξει γνώμη. Δεν θα αφήσουμε ελεύθερο τον παίκτη για να πάει προηγουμένως σε έναν ανταγωνιστή».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X