ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χέφελ: «Δεν θα είναι εύκολο για τον Άγιαξ»

«Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλή επιρροή», τόνισε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Ολλανδός μέσος της ΑΕΚ

Οι αναμετρήσεις του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ πλησιάζουν και μέσος της ΑΕΚ, Έκτορ Χέφελ κλήθηκε να σχολιάσει τα παιχνίδια αυτά στην πατρίδα του.  Ο Ολλανδός άσος, μίλησε στην ιστοσελίδα voetbalzone.nl και αναφέρθηκε στους «γαλαζοκίτρινους» και έδωσε την εκτίμηση του για τους αγώνες:

«Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλή επιρροή. Δεν θα έλεγα ότι θα είναι εύκολο για τον Άγιαξ. Πρέπει να υπολογίσεις ότι θα αγωνιστεί στους 36 βαθμούς Κελσίου και με 75% υγρασία. Αν αγωνιστείς σ’ ένα παιχνίδι στον ήλιο, θα πρέπει να πάρεις λίγο οξυγόνο μετά από πέντε καλά τρεξίματα.

Αυτό φαίνεται, ειδικότερα εάν έρχεσαι από την Ολλανδία ή άλλη χώρα που είναι πιο δροσερή και δεν είσαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο Χέφελ.

Συνεχίζοντας συμπλήρωσε: «Λόγω της ζέστης δεν είναι εύκολο να αγωνίζεται εδώ, το Χειμώνα είναι διαφορετική ιστορία. Πάντα βοηθάει όταν αγωνίζονται κόντρα σε συλλόγους που δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Δεν μπόρείς να φτάσεις μια μέρα πριν από τον αγώνα και να συνηθίσεις στη ζέστη.

Πρέπει να βάλεις πίεση και να σκοράρεις για να γίνει η ρεβάνς πολύ πιο εύκολη. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τις Κυπριακές ομάδες. Υπάρχουν πολλοί ξένοι και αυτόματα έχει ανέβει η ποιότητα και ο ανταγωνισμός. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο απ’ ότι πιστεύει ο κόσμος και το ΑΠΟΕΛ έχει επίσης καλή ομάδα που προσελκύει τους απαραίτητους παίκτες. Είναι πολύ καλοί στο να… σκοτώνουν τα παιχνίδια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X