ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να παραμείνει ο Ντομίνγκεζ εάν τιμωρηθεί ο Σα Πίντο»

Οι δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Νίκου Χαραλάμπους

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά:

«Αυτό που χαροποίησε όλους τους οπαδούς είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Υπήρχε ηρεμία στην ομάδα. Οι παίκτες είχαν διάθεση. Αυτό χρειαζόταν η ομάδα. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο σκορ που έκανε ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία δυο χρόνια».

Για τον Σα Πίντο: «Αυτό που ξεχώρισε χτες ήταν η ηρεμία. Ήταν ένα πρόβλημα που δημιουργείτο λόγω της έντασης του Σα Πίντο στον πάγκο. Η διοίκηση έχει μελετήσει αυτό το θέμα. Σίγουρα θα έχει εναλλακτικές λύσεις. Αυτό που είδα χτες με τον βοηθό του κ. Σα Πίντο πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση. Υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνει ο βοηθός. Πρέπει η διοίκηση να είναι προετοιμασμένη για το οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Νομίζω ότι η διοίκηση θα βρει τη λύση από το υφιστάμενο προσωπικό. Η άποψη μου είναι να παραμείνει ο Ντομίνγκεζ ως πρώτος προπονητής εάν τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή ο Σα Πίντο».

Για την ενίσχυση: «Τον Δεκέμβριο η διοίκηση πρέπει να δει την ενίσχυση της ομάδας. Με ενίσχυση επιθετικά ο ΑΠΟΕΛ θα επανέλθει στο δρόμο για την διεκδίκηση του τίτλου».

Για τον Γαβριήλ: «Εγώ τον είχα φέρει στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν σε ιδιωτική ακαδημία. Ήρθε σε ηλικία 10 ετών στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ. Το παιδί έπαιζε αριστερό φτερό και στην πορεία έμαθε να παίζει και στα δυο άκρα. Δεν ήταν σέντερ φορ ο Γαβριήλ. Όταν χρειάστηκε να παίξει έδωσε το μάξιμουμ και βοήθησε την ομάδα και κέρδισε».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση