ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ούτε καν ενδοεπικοινωνία στο πέναλτι που ζητά το ΑΠΟΕΛ...

Η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μικέλ

Στην ισοπαλία ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, με τους «Γαλαζοκίτρινους» να αγωνίζονται για μια περίπου ώρα με παίκτη λιγότερο. Με το τέλος του αγώνα εκφράστηκαν έντονα παράπονα απ’ το επίσημο ΑΠΟΕΛ για πέναλτι που δεν δόθηκε και δεν εξετάστηκε καν απ’ το VAR.

Στο 45+3 είναι η επίμαχη φάση για την οποία φωνάζει το ΑΠΟΕΛ. Σε αυτή τη φάση ο Ζαχίντ εκτελεί κόρνερ και απ’ την επαναληπτική προβολή φαίνεται πως η μπάλα κτυπά στο χέρι του Μικέλ. Ο διαιτητής έδειξε χωρίς χρονοτριβή νέο κόρνερ και η φάση δεν εξετάστηκε καν απ’ το VAR.

Και αυτό συμπεραίνεται απ’ το γεγονός πως ο διαιτητής δεν έκανε το χαρακτηριστικό νόημα στους παίκτες πως υπάρχει ενδοεπικοινωνία και να περιμένουν πριν εκτελεστεί το νέο κόρνερ (δείχνει το ακουστικό ώστε να αντιληφθούν οι παίκτες πως πρέπει να περιμένουν γιατί εξετάζεται μια φάση).

Πρακτικά το VAR επεμβαίνει μόνο όταν υπάρχει ξεκάθαρο λάθος εκ μέρους του διαιτητή και σε αυτή τη φάση φαίνεται απ’ την επαναληπτική προβολή πως η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μικέλ.

Δείτε την επίμαχη φάση 4:05

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση