ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τώρα θα 'χει την ευχή τους

Θα τον «ξεπροβοδίσουν» αλλιώς αν τελικά αποχωρήσει

Μπορεί ένα γκολ να αλλάξει τη μοίρα (βλέπε το μέλλον του στην ομάδα) ενός παίκτη; Μάλλον όχι. Μπορεί όμως να αλλάξει από τη γη ως τον ουρανό τον τρόπο με τον οποίο θα τον ξεπροβοδίσουν νοερά οι οπαδοί της, αν τελικά αποχωρήσει.

Η φημολογία που προκύπτει από Σερβία μεριά φέρει τον Ερυθρό Αστέρα πρόθυμο να επαναπατρίσει τον Βούγιαντιν Σάβιτς. Η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος δεν έχει θαμπώσει τα πλήθη με τη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, συνεπώς η ενδεχόμενη έξοδός του από τον Αρχάγγελο δεν θα συγκινούσε ιδιαίτερα κανέναν υπό άλλες συνθήκες. Επειδή το οικονομικό είναι πάντα στη σκέψη του οπαδού του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, μετά το βράδι της Πέμπτης (12/12) θα του πει «αντίο» δίνοντάς του και την ευχή του.

Για να ανοίξουν ξανά οι πόρτες του «Μαρακανά» για τον μέχρι πριν από μερικούς μήνες αρχηγό του, βεβαίως, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μη βρίσκεται εκεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αυτός είχε «στείλει» τον Σάβιτς στον ΑΠΟΕΛ, μέσω του οποίου, αν παραμείνει γαλαζοκίτρινος, θα ‘χει την ευκαιρία να παίζει στην Ευρώπη και μετά τον Φεβρουάριο. Εν αντιθέσει με τον ίδιο...

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X