ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

Τώρα που γυρίζει για Κβίλι: Άρης, Σότσι και έπεται συνέχεια

Ο Γεωργιανός βρίσκεται στην καλύτερη διαπραγματευτική θέση που θα μπορούσε

Ένα απ’ τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο Γεωργιανός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, που μένει ελεύθερος, ήδη έχει προσελκύσει αρκετά βλέμματα.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ η επίσημη τοποθέτηση διά στόματος Πρόδρομου Πετρίδη είναι πως η θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, χωρίς ωστόσο να ξεφύγουν οικονομικά.

Απ’ την άλλη φαίνεται πως την πόρτα του Γεωργιανού φορ χτύπησε κι ο Άρης, που επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ του, ώστε να προσθέσει μια αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης. Εξάλλου ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει εξαιρετική άποψη για τον 30χρονο φορ και θεωρεί πως είναι ένα κομμάτι απ’ τα παζλ που έλειπε μέχρι σήμερα στον Άρη. Πάντως απ’ την ομάδα της Λεμεσού δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν το ενδιαφέρον.

Πέραν όμως των δυο ομάδων, όπως παλαιότερα αποκάλυψε ο μάνατζερ του Γεωργιανού, ενδιαφέρον για τον Κβίλι είχε δείξει η Ρωσική Σότσι, που μάλιστα έδινε ένα ποσό κοντά στις 700 χιλιάδες το χρόνο, όπως και κάποιες άλλες ομάδες.

Γενικότερα ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση για διαπραγμάτευση, καθώς διανύει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, είναι πρωταθλητής κι έχει μια θέση στην Εθνική Γεωργίας που θα αγωνιστεί στο Euro.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση