ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ: Μούγιανιτς... 58%

Την περίπτωση του Σουηδού χαφ διατηρούν στο εξωτερικό

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Το όνομα του ήρθε στο προσκήνιο πριν από περίπου μήνα όταν ο μάνατζερ του, Νότσι Χαμασόρ (διατηρεί και τα δικαιώματα του Σαρφό), αποκάλυψε ουσιαστικά πως ο Αμέλ Μουγιάντις συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ για να παραχωρηθεί ως δανεικός από την Μάλμε.  Από τότε... μέχρι και σήμερα δεν προέκυψε η οποιαδήποτε επιβεβαίωση ή διάψευση από πλευράς «γαλαζοκιτρίνων» κι ως εκ τούτου το φημολογούμενο ντιλ συνεχίζει να υφίσταται.

Μεταξύ άλλων, με την εν λόγω κίνηση ασχολείται η ιστοσελίδα, transfermakt, που με τη σειρά της σημειώνει πως οι πιθανότητες να φορέσει τα «γαλαζοκίτρινα» ο Σουηδός χαφ είναι με το μέρος του. Το γερμανικό μέσο αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει στον «Αρχάγγελο» την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο κατά 58%!

Πάντως, από πλευράς του ποδοσφαιριστή πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως θα ψάξει να μετακομίσει κάπου αλλού την ερχόμενη σεζόν, διότι δεν φαίνεται να υπολογίζεται και ιδιαίτερα από τους περσινούς πρωταθλητές Σουηδίας, με τη φανέλα των οποίων μετρά μόλις μια συμμετοχή.

Από εκεί και πέρα όμως, οφείλουμε να κρατήσουμε μικρό καλάθι, αφού βρισκόμαστε ακόμη στον μήνα Μάιο, κάτι που σημαίνει πως μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου είναι πολλά εκείνα που μπορούν να συμβούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση