ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το «στοίχημα» του Εντογκαλά

Είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να κάνουν την διαφορά

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Με την σταθερή βελτίωση που παρουσιάζει το ΑΠΟΕΛ από τότε που το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας ανάλαβε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, άρχισε και η σταθερή ατομική βελτίωση παικτών που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν στο προηγούμενο διάστημα να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Ένας εξ αυτών και ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά ο οποίος παρά την ποιότητα, την ταχύτητα και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, δεν κατάφερε να δείξει εκείνα τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν στην αξιόλογη καριέρα του.

Αμφίβολη η συμμετοχή του με Απόλλωνα

Ο ξένος άσος υπέστη θλάση στο προχθεσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Με τα σημερινά δεδομένα η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, είναι αμφίβολη με τις πιθανότητες να προλάβει να είναι μοιρασμένες. Αν όλα πάνε καλά στην αποθεραπεία του, σίγουρα θα προλάβει το εξ΄ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΛ την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, επίσης στο Τσίρειο.

Διαθέτει όλο το «πακέτο»

Ο Εντογκαλά διαθέτει όλο το «πακέτο» για να γίνει ένας πολύ χρήσιμος για το ΑΠΟΕΛ παίκτης. Ο (νέος) τραυματισμός του ήρθε σε μια πολύ κρίσιμη για τους «γαλαζοκίτρινους» φάση, που αναμένεται να κρίνει και την προσπάθεια συμμετοχής στην πρώτη εξάδα.

Ο ξένος άσος δείχνει πάντως να έχει την θέληση και την διάθεση να συμβάλει στην… αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ για την επιστροφή του σε κανονικούς για τον Σύλλογο στόχους, στην διεκδίκηση τίτλων και διακρίσεων του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση