ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το πήρε απόφαση ότι γυρίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Ζαχίντ»

Δεν υπάρχει δυνατότητα, ίσως ούτε επιθυμία να τον κρατήσει ο ΠΑΟ

Καμία πιθανότητα δεν έχει πλέον ο Παναθηναϊκός για να κρατήσει στις τάξεις του τον Γκαγιάς Ζαχίντ και μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όπως αναφέρει ελλαδικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η leoforos.gr, με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί το «τριφύλλι» δεν μπορεί να καλύψει καν ούτε κατά το ένα τρίτο τη ρήτρα αγοράς του παίκτη, που ανέρχεται στα 1,5 εκατ. Ταυτόχρονα, δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να καλύψει τις απολαβές του Νορβηγού, που ανέρχονται στις 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως, από τη στιγμή που στο ρόστερ του έχει δύο ακόμα παίκτες που μπορούν να καλύψουν τη θέση στην οποία αγωνίζεται. Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, όπως προσθέτει το δημοσίευμα, ο Ζαχίντ το έχει πάρει απόφαση πως μετά το τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά θα γυρίσει στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της leoforos.gr:

Ακόμα και λίγες πιθανότητες να υπήρχαν για την παραμονή του Γκιάς Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό, αυτές πλέον έχουν εκμηδενιστεί.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται στο τέλος της σεζόν να γυρίσει στον ΑΠΟΕΛ κι ο ίδιος με τον κυπριακό σύλλογο θ’ αποφασίσουν για το μέλλον του. Το «τριφύλλι», όπως είναι γνωστό, έχει ρήτρα αγοράς που υπερβαίνει το 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό δεν μπορούσε εξαρχής να το δώσει ο Παναθηναϊκός και τώρα με τις οικονομικές επιπτώσεις που θα προκύψουν, δεν θα υπάρχει δυνατότητα να δώσει έστω και το 1/3 της ρήτρας. Ακόμα κι αν συναινούσε δηλαδή ο ΑΠΟΕΛ σε λιγότερα χρήματα, το «τριφύλλι» δεν έχει τη δυνατότητα κι ενδεχομένως να μην υπάρχει και η επιθυμία. Όχι φυσικά από τον Γιώργο Δώνη που θα ήθελε την παραμονή του. Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι και οι ετήσιες αποδοχές του κυμαίνονται στις 400.000 ευρώ και αυτό το ποσό δεν το προσφέρει ο Παναθηναϊκός, τη στιγμή που στην ίδια θέση μπορούν να παίξουν οι Μπουζούκης, Αγιούμπ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ζαχίντ φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση ότι γυρίζει στον ΑΠΟΕΛ κι ότι δεν πρόκειται να μείνει στον Παναθηναϊκό. Το θέμα για τους «πράσινους» είναι ότι θα χάσουν τον πρώτο παίκτη σε ασίστ με τέσσερις και τρίτο σκόρερ φέτος (όλα σε ροή αγώνα και χωρίς πέναλτι. Συγκεκριμένα, μετράει τέσσερα τέρματα. Ευελπιστούν, όμως, ότι οι Αγιούμπ, Μπουζούκης θα καλύψουν το κενό του και σε απόδοση και σε αριθμούς.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X