ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Ούζου-Κλωναρίδης φοριέται πολύ…

Είναι πιθανό να ξανασμίξουν οι δυο τους στη Λευκωσία

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Εδώ και καιρό στον ΑΠΟΕΛ βλέπουν την επόμενη μέρα της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα και προσπαθούν να διαχειριστούν τις πολλές καταστάσεις που προκύπτουν από Κορωνοϊό και άλλες αιτίες.

Στην Κύπρο θα τον περιμένει ο συμπαίκτης του στην ΑΕΚ Άλεφ, ο Μαρίνος και ένα περιβάλλον που γενικώς τους Ελλαδίτες τους ευνοεί να προσαρμοστούν αμέσως και να προσφέρουν

Με την διακοπή της αγωνιστικής δράσης θα μπει ο προγραμματισμός σε άλλη βάση αφού προέχει η προσπάθεια να μπουν ξανά ομίλους για να έχουν τα οικονομικά και άλλα οφέλη που αυτό συνεπάγεται.

Από τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμφώνησε να μείνει, δεν είναι κάτι κρυφό πως η αγορά της Ελλάδας επιστρέφει ψηλά στη λίστα των «γαλαζοκίτρινων» και αυτό βγαίνει και από την πρώτη κίνηση με τον Αποστολάκη.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, πολύ πιθανόν και η δεύτερη κίνηση να είναι από Ελλάδα και να αφορά στο Βίκτωρα Κλωναρίδη. Έναν παίκτη που ο Μαρίνος ξέρει καλύτερα από τον καθένα και χωρίς υπερβολή θα ελπίζει πως θα του σώσει ξανά την καριέρα αν συνεργαστούν.

Το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ τελειώνει και σύμφωνα με τα ενδότερα του «Δικέφαλου» οι πιθανότητες να μείνει είναι λίγες. Φέτος έγραψε μόλις έξι συμμετοχές στη σούπερ λίγκ και μόλις δυο ως βασικός. Όταν πήγε στην ΑΕΚ δεν του πολυβγήκε στην αρχή, αλλά με τον Ουζουνίδη στον πάγκο το Καλοκαίρι του 2018 μπόρεσε να βρει χρόνο και χώρο αλλά και ένα γκολ με τη Βίντι που έπαιξε ρόλο μεγάλο στην πρόκριση στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ. Έβαλε και τα μοναδικά δυο γκολ της ΑΕΚ μέσα στον όμιλο. Μετά την αποχώρηση του Μαρίνου, που τον είχε παίκτη και στον Παναθηναϊκό, άρχισε να χάνει έδαφος και τελικά τη θέση του στην ενδεκάδα.

Στην Κύπρο θα τον περιμένει ο συμπαίκτης του στην ΑΕΚ Άλεφ αν μείνει βέβαια, ο Μαρίνος και ένα περιβάλλον που γενικώς τους Ελλαδίτες τους ευνοεί να προσαρμοστούν αμέσως και να προσφέρουν. Για το Βίκτωρα, αυτό ήταν πάντα το βασικό και στα 27 του μπορεί να το δει σαν ευκαιρία. Με νέα οικονομικά δεδομένα, αλλά στα πόδια του είναι να ξαναγίνει ο παίκτης για τον οποίο πλήρωσε €800χιλ. η Λιλ για να τον πάρει στα 19 του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X