ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το δεύτερο πλάνο... δείχνει χέρι»

Μίλησε και για την αποβολή Αποστολάκη ο Σκαπούλλης

24sports team

info@24sports.com.cy

Τις αμφισβητούμενες φάσεις για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ ανέλυσε στο ΡΙΚ ο καθηγητής διαιτησίας Χρίστος Σκαπούλλης.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Αποβολή Ντε Βινσέντι: «Έδειξε βίαιη αγωγή. Σωστή η απόφαση του διαιτητή και του VAR, όμως ο τέταρτος διαιτητής και οι βοηθοί έπρεπε να βοηθήσουν τον διαιτητή και να μην περιμένουν από το VAR. Δεν χρειάζεται για τέτοιες φάσεις να σταματά το παιχνίδι».

Δεύτερη κίτρινη του Αποστολάκη: «Όταν ένας παίκτης έχει κίτρινη κάρτα δεν πρέπει ένας παίκτης να παίζει τόσο επικίνδυνα. Έπρεπε να αποβληθεί».

Ζητά πέναλτι το ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε πλάνο από δύο παραγωγές. Στην πρώτη περίπτωση φαίνεται δύσκολη φάση. Δεν φαίνεται μετά βεβαιότητας αν γίνεται χέρι και γι’ αυτό το VAR θεώρησε ότι δεν υπάρχει εξόφθαλμο λάθος για να παρέμβει. Το δεύτερο πλάνο μας δείχνει ξεκάθαρα ότι η μπάλα κτυπά στο χέρι. Οι λεπτομέρειες μιλούν από μόνες του και όσοι έχουν γνώση για τους κανονισμούς μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα. Αλλά εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για ανεπίσημα πλάνα (σ.σ. η κάμερα που δημοσίευσε ο ΑΠΟΕΛ). Δεν το κάνω γιατί δεν μπορούμε να κρίνουμε κάθε βδομάδα από πλάνα τρίτων».

Αγκωνιά Τρισκόφσκι στον Ανουάρ: «Έπρεπε ο διαιτητής να σταματήσει το παιχνίδι και να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή με κίτρινη κάρτα και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί».

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση