ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τιμούρ για Όκρι: «Δεν ανεχόταν τις καθυστερήσεις πληρωμών στον ΑΠΟΕΛ»

Συνέντευξή στο γεωργιανό κανάλι «Crystalsport» παραχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια

Συνέντευξή στο γεωργιανό κανάλι «Crystalsport» παραχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κοινή πορεία του με τον Τορνίκε Οκριασβίλι στην Ανόρθωση και στην Εθνική Γεωργίας, αλλά και στην πορεία του ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ήμουν πολύ απογοητευμένος που ο Όκρι δεν ήταν με την ομάδα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Αν είχε αγωνιστεί καλά κάπου και ήταν σε καλή κατάσταση, είμαι σίγουρος ότι θα είχε πάει στη Γερμανία».

Για την παρουσία στην Κύπρο: «Είναι πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Δεν υπήρξε ποτέ τεμπέλης, ούτε στις προπονήσεις ούτε στα παιχνίδια. Ήταν πάντα συγκεντρωμένος και έδινε το 100%. Τον είχα για δύο χρόνια στην Ανόρθωση και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Πρόσφερε πολλά στην ομάδα, κερδίσαμε και το κύπελλο.

Όταν επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ, δεν υπήρξε καμία πικρία από την πλευρά μου. Το συμβόλαιό του έληγε και του κάναμε πρόταση για ανανέωση, αλλά η προσφορά μας ήταν πολύ διαφορετική από του ΑΠΟΕΛ.

Για αυτό του είπα να κάνει αυτό που θεωρούσε σωστό. Τελικά, αποφάσισε να φύγει, και μαζί του έφυγε και ο Μπούμπα Νταουσβίλι. Δυστυχώς, δεν βρήκε καλό περιβάλλον εκεί… Καθυστέρησαν να του πληρώσουν τους μισθούς για μήνες και υπήρχαν κι άλλα προβλήματα. Ο Όκρι δεν μπορούσε να τα ανεχτεί όλα αυτά και έφυγε σύντομα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση