ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι έκαναν οι ομάδες με ξένους διαιτητές (Βαθμολογία)

Οι αριθμοί και τα στατιστικά βάση των αγώνων, τους βαθμούς και το ποσοστό επιτυχίας

24sports team

info@24sports.com.cy

Αρχίζει το Σάββατο (24/02) η β’ φάση του πρωταθλήματος με το ενδιαφέρον σε Α’ και Β’ γκρουπ να είναι τεράστιο.

Στο Α’ γκρουπ τη δεδομένη στιγμή τρεις ομάδες διεκδικούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έξι ομάδες διεκδικούν τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια και αναλόγως με το ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο θα κριθεί και το 4ο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναφορικά με το Β’ γκρουπ και εκεί η μάχη για παραμονή στην κατηγορία αναμένεται να είναι σφοδρή, καθώς τέσσερις ομάδες βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και μόλις μία θα παραμείνει στην κατηγορία, καθώς διαβαθμίζονται τρεις ομάδες.

Στη συζήτηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μπαίνει και το κομμάτι της διαιτησίας που σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχουν διάφορα παράπονα από τις ομάδες, με τις πλείστες να θέλουν ξένους διαιτητές στα παιχνίδια τους.

Ξένοι διαιτητές φέτος ήρθαν σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα από την 3η αγωνιστική μέχρι και την τελευταία αγωνιστικής της Α’ φάσης. Με βάση τα στοιχεία που συλλέξαμε σε 90 παιχνίδια είχαμε ξένο διαιτητή για να σφυρίξει το κάθε παιχνίδι.

Όπως θα δείτε και στον πιο κάτω πίνακα, το ΑΠΟΕΛ μαζί με την Ανόρθωση έχουν τα περισσότερα παιχνίδια με ξένο διαιτητή, 14 η κάθε μία. Από εκεί και πέρα ακολουθεί η Ομόνοια με 12 ματς, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο Απόλλωνας με 11 παιχνίδια και η Πάφος με 10 αγώνες. Στη συνέχεια βρίσκουμε την ΑΕΚ με 9 παιχνίδια και μετέπειτα την ΑΕΛ με 8, ενώ ο 2ος στην βαθμολογία Άρη είχε ξένο διαιτητή μόνο σε 7 ματς. Η Νέα Σαλαμίνα είχε ξένο διαιτητή σε τρία ματς και ο Εθνικός και η Δόξα είχαν σε μόνο ένα παιχνίδι. Η Καρμιώτισσα, ο Οθέλλος και η ΑΕΖ δεν σφύριξε τα παιχνίδια τους ποτέ ξένος διαιτητής.

Αναφορικά με τους βαθμούς που μάζεψαν οι ομάδες στα παιχνίδια που τα σφύριξε ξένος διαιτητής, τους περισσότερους τους μάζεψε το ΑΠΟΕΛ, 26 στο σύνολο. Δεύτερη έρχεται η Ανόρθωση με 24 βαθμούς και ακολουθούν μετά με 18 βαθμούς ΑΕΚ και Ομόνοια. Η Πάφος μάζεψε 17 βαθμούς, ενώ από τις ομάδες της πρώτης εξάδας ο Άρης έχει τους λιγότερους με εφτά βαθμούς, φυσικά είχε και τα λιγότερα παιχνίδια με ξένο διαιτητή, 7 στο σύνολο.

Όσον αφορά το ποσοστό ανά τα παιχνίδια που σφύριξε ξένος διαιτητής το μεγαλύτερο το έχει η ΑΕΚ με 66,66% και ακολουθεί το ΑΠΟΕΛ με 61,9%. Στην 3η θέση είναι η Ανόρθωση με 57,14%, ακολουθεί η Πάφος με 56,66% και στην 5η θέση είναι η Ομόνοια στο 50%. Στην 6η θέση είναι ο Απόλλωνας με 36,36% και ο Άρης στην 7η θέση με 33,33%.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τον αριθμό των αγώνων που η κάθε ομάδα είχε ως πρώτο διαιτητή ξένο, τους βαθμούς που πήρε η κάθε ομάδα και το ποσοστό επιτυχίας βάση τους αγώνες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT